Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


27.05.2017
Tuomas Takala ei jatka edustuksen päävalmentajana

Viimeiset kaksi kautta S-Kiekkoa valmentanut Tuomas Takala ei jatka S-Kiekon päävalmentajana. Pelaajana ja valmentajana S-Kiekkoa edustaneeseen Takalaan ollaan todella tyytyväisiä.

- Takala on vienyt S-Kiekkoa organisaationa määrätietoisesti eteenpäin ja onnistunut rakentamaan S-Kiekolle vahvan pelillisen identiteetin. Kokonaisuutena olemme ottaneet askeleen eteenpäin Tuomaksen aikana, kertoo SeiHockey Oy:n toiminnanjohtaja Henri Peltomäki.

Takala jatkaa S-Kiekko Juniorit ry:ssä kokopäiväisenä valmennuspäällikkönä. Takala vastaa S-Kiekko Juniorit ry:n urheilullisesta puolesta ja pääsee työskentelemään mukavan ongelman parissa.

- Meillä on tällä hetkellä positiivinen ongelma. Juniorien määrä kasvaa koko ajan ja haluamme entistä enemmän suunnata resursseja juniorityön kehittämiseen ja päivittäiseen toimintaan. Tuomas pystyy nyt entisestään antamaan enemmän aikaa junioreille ja vahvistamaan laadukkaan junioritoiminnan kehittymisen ja jatkuvuuden, kommentoi Peltomäki.

- Minulla on halu kehittää S-Kiekon junioritoimintaa. Pystyn antamaan tällä ratkaisulla enemmän aikaa juniorijoukkueille, mutta myös omalle perheelleni. Pyrimme kehittymään junioripuolella vahvasti ja esimerkiksi olemme aloittaneet kilpakiekkojoukkueiden valmentajien kanssa valmentajakerhon. Valmentajakerhon tarkoituksena on jakaa kokemuksia, yhtenäistää pelitapaa sekä antaa valmentajille myös mahdollisuus kehittää itseään, kertoo Takala.

Ilman valmentajaa edustus ei kuitenkaan joudu olemaan, kun pitkään mukana ollut valmentaja Mika Hormalainen jatkaa joukkueen valmentajana. Joukkue on aloittanut harjoittelun Hormalaisen johdolla.

- Meillä on tiedossa jo uusi päävalmentaja. Hänen ja Mikan kanssa on aloitettu ensi kauden suunnittelu. Tiedotamme asiasta lisää, kun olemme saaneet yksityiskohdat kuntoon. Tällä hetkellä tilanne on todella hyvä ja uskon, että saamme rakennettua hyvin kilpailukykyisen joukkueen Suomi-sarjaan, Peltomäki päätti.


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor
Seinäjoen KTK Oy
Rolls
Team Sportia Seinäjoki
Toyota_kotisivu
MA_kt1
Kuortane

 Hotel Sorsanpesä

I-print

Staffpoint