Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


02.06.2017
Tall jatkaa - Uusi maalivahti S-Kiekkoon!

S-Kiekko vahvistaa ensi kauden joukkuettaan, kun Edvin Backlund ja Julius Tall allekirjoittivat sopimukset.

Maalivahti Backlund, 20, on MuIK:n kasvatti, joka on urallaan pelannut muun muassa Vaasan Sportin ja Kokkolan Hermeksen junioreissa. Rikkonaisella viime kaudella Backlund pelasi yhteensä vain kolme ottelua Hermeksen A-junioreissa sekä IK Kronanin II-divisioona joukkueessa. Backlundin kirjoitti 2+0 -vuotisen sopimuksen edustuksen kanssa.

Puolustaja Julius Tall, 18, kirjoitti jatkosopimuksen, joka on mallia 1+1. Viime kaudella Tall debytoi edustusjoukkueessa, jossa hän pelasi yhteensä 25 ottelua. Lisäksi Tall pelasi S-Kiekon A-nuorissa 12 ottelua. Tall on S-Kiekon oma kasvatti.

- Tulevan kauden joukkue rakennetaan pelaajien ympärille, jotka haluavat ottaa seuraavan askeleen kiekkoilijoina. Joukkueen rakennus on vielä kesken, mutta monen pelaajan kanssa keskustelut ovat käynnissä. Tulevan kauden joukkue saattaa yllättää monet positiivisesti, kommentoi edustuksen toiminnanjohtaja Peltomäki.

Lisäksi S-Kiekon harjoitusrinkiin liittyy hyökkääjä Antti Pöllänen, 21. PyPo:n kasvatti pelasi viime kaudella A-nuorten Mestistä Kajaanin Hokissa.

Edustusjoukkue aloitti harjoittelun kuukausi sitten. Paljon tapahtuu myös toimistolla ja taustoilla.

- Olemme onnistuneet kehittämään ja uudistamaan toimintaamme. Organisaatiossamme on paljon hyviä ihmisiä, jotka haluavat tehdä töitä, jotta S-Kiekon juniori- ja edustuskiekkoilua saadaan vietyä eteenpäin. Suunta on vahvasti ylöspäin ja uskon, että pystymme yhteistyöllä jatkamaan samaan suuntaan, Peltomäki päätti.


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor
Seinäjoen KTK Oy
Rolls
Team Sportia Seinäjoki
Toyota_kotisivu
MA_kt1
Kuortane

 Hotel Sorsanpesä

I-print

Staffpoint