Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


30.06.2017
Janne Saarenpää S-Kiekon päävalmentajaksi!

S-Kiekon tulevan kauden päävalmentajana aloittaa Janne Saarenpää. Pelaajana 34-vuotias Saarenpää on tehnyt pitkän uran Suomessa ja muualla Euroopassa. Kaudella 2016-2017 Saarenpää toimi osan kautta Suomi-sarjassa pelanneen Uleåborg AIK:n valmennustiimissä. Saarenpään sopimus on yksivuotinen.

-Olemme Jannen kanssa työskennelleet jo muutaman kuukauden ja valmistelleet tulevaa kautta. Hienoa, että sopimus saatiin valmiiksi ja päästään miettimään seuraavia askeleita. Janne on hyvin lyhyessä ajassa osoittanut, että pystyy ottamaan seuraavan askeleen valmentajana ja haluaa olla osana kehittämässä seinäjokista edustuskiekkoilua, kommentoi edustuksen toiminnanjohtaja Peltomäki.

Saarenpää saapuu Seinäjoelle innostuneena ja motivoituneena. Uusi päävalmentaja näkee paljon hyvää S-Kiekossa ja Seinäjoessa kiekkokaupunkina.

- Uskon, että Seinäjoella on paljon potentiaalia kehittyä jääkiekon suhteen. Paljon hyviä asioita on tapahtunut taustalla ja uskon, että se on osoitus siitä, että seuraa halutaan viedä kokonaisvaltaisesti eteenpäin. Taustalla tehdään paljon töitä ja tämä oli yksi iso syy, miksi halusin tulla juuri S-Kiekkoon, kommentoi päävalmentaja Saarenpää.

Saarenpää on saanut valmistautua tulevaan kauteen rauhassa. Uusi päävalmentaja on päässyt vaikuttamaan joukkueen kokoonpanoon jo pidemmän aikaa ja tietää joukkueen vahvuudet.

-Tulevalla kaudella joukkue on nuori, mutta vaarallisen nälkäinen. Joukkueelta odotan työteliäisyyttä, aktiivisuutta sekä oikeita arvoja heijastavaa tekemistä. Meidän pitää olla valmiina hyppäämään askiin taistelemaan jokaisesta pisteestä, kun sarja alkaa, korostaa Saarenpää.

S-Kiekko aloittaa harjoituspelit elokuun 5.päivä, kun D-Kiekko saapuu Seinäjoelle. Tulevan kauden kuviot rupeavat kuitenkin varmistumaan.

-Todennäköisesti ensi viikolla julkaistaan lisää nimiä. Paljon pelaajia on ottanut yhteyttä ja keskustelut ovat auki monen pelaajan kanssa. Valmennusta saatetaan myös vahvistaa vielä. Tällä hetkellä suunta on oikea ja paljon tehdään töitä sen eteen, kertoo toiminnanjohtaja Peltomäki.

Janne kuva

Janne Saarenpää

 


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com