Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


11.07.2017
Terveisiä toimistolta osa 1

Seinäjokinen jääkiekkoilu elää murrosvaihetta. Alkuvuodesta 2017 seinäjokiset jääurheiluseurat saivat helpotusta jääpulaan, kun kolmas jäähalli otettiin käyttöön. Tulevan kauden ja ensi kesän aikana Atria-halli peruskorjataan ja olosuhteet paranevat entisestään. Jäämäärien lisääminen sekä olosuhteiden paraneminen ovat seinäjokiselle jääurheilulle ja erityisesti jääkiekolle elinehto, jos toimintaa halutaan kehittää. Tästä suuri kiitos kaikille, jotka mahdollistavat seinäjokisen jääurheilun olosuhteiden kehittämisen.

Tällä hetkellä S-Kiekossa tehdään todella paljon töitä, jotta seuraa saadaan vietyä eteenpäin. Olemme paljon keskustelleet S-Kiekosta seurana ja millaisena haluamme S-Kiekon nähdä tulevaisuudessa. Haluamme entistä enemmän panostaa laadukkaaseen valmennukseen ja tehdä töitä sen eteen, että S-Kiekko on seura, jossa pelaaja pystyy kehittämään itseään kokonaisvaltaisesti ja tavoittelemaan seuraavaa askelta kiekkoilijana. Tärkein tehtävämme on luoda ympäristö, jossa pelaajalla on mahdollisuus kehittyä ja ympärillä henkilöitä, jotka pystyvät auttamaan pelaajaa yksilönä ja koko joukkuetta eteenpäin.

Tämä tarkoittaa sitä, että meidän pitää pystyä tarjoamaan myös valmentajille, joukkuejohtajille ja muille joukkueen taustahenkilöille sellainen ympäristö, jossa he voivat kehittää itseään ja jakaa osaamistaan. Joukkueelle ja pelaajille on hyvin tärkeää, että myös joukkueen taustalta löytyy henkilöitä, jotka ovat asennoituneet auttamaan ja pyrkivät tuomaan positiivisuutta joukkueeseen. Loppujen lopuksi valmentajat ja muut joukkueen taustahenkilöt mahdollistavat joukkueen toiminnan ja pääsääntöisesti omalla osaamisellaan auttavat pelaajaa kehittymään.

Kylmä tosi asia on, että seura voi kehittyä vain yhdellä tavalla. Kun joku tai jotkut tekevät töitä sen eteen. Ikinä ei pitäisi olla tilannetta, että ollaan tyytyväisiä. Yksinkertaisesti se ei vain riitä, jos yksittäinen henkilö tai muutama henkilö tekee töitä sen eteen, jotta seura kehittyisi. Kaiken pitää lähteä yhteisestä halusta, jossa jokainen yksittäinen pelaaja, joukkue, seurayhteisön jäsen, vapaaehtoinen, yhteistyökumppani yms. haluaa viedä seuraa eteenpäin, saavuttaa onnistumisia sekä kokea hienoja hetkiä jääkiekkoilun parissa. Kun tarpeeksi suuri joukko haluaa lähteä kehittämään ja viemään seuraa eteenpäin, kaikki on mahdollista.

S-Kiekon edustusjoukkue on jo muutaman vuoden ollut täysin samassa pisteessä. Vuosi vuodelta joukkue löytyy samoilta sijaluvuilta Suomi-sarjasta. Viime kauden aikana teimme jo muutamia uudistuksia, joista merkittävimpinä viestinnän uudistaminen, vahvempi yhteistyö junioreiden kanssa sekä verkkokaupan avaaminen. Uusia yhteistyökumppaneita lähti mukaan matkaamme ja pyrimme jatkossa tarjoamaan yhteistyökumppaneillemme enemmän. Saavutimme kasvua lähes jokaisella mittarilla, jota vain pystyi jotenkin mittaamaan. Tulevalla kaudella uudistaminen jatkuu vahvasti ja tulemme kokeilemaan uusia asioita. Oma tavoitteeni on kehittää seuraa toiminnallisesti. Vahva organisaatio mahdollistaa vahvan joukkueen. Tulevalla kaudella pyritään toiminnallisesti ja pelillisesti olemaan vahvempi joukkue kuin edellisellä kaudella.

Seinäjoella on mahdollisuus ottaa isoja askelia jääkiekkokaupunkina. Positiivisuus on palannut S-Kiekon toimintaan ja seurassa on vahva usko omaan tekemiseen ja yhteistyöhön. Yhteistyön ja oikeanlaisen asennoitumisen avulla pystytään saavuttamaan tuloksia ja onnistumisia. Toivoisin, että mahdollisimman moni kiekkoihminen olisi osana tätä mahdollisuutta. S-Kiekkolaiset kiekkokoulusta edustukseen tarvitsevat kannustusta, ohjaamista, osallistumista ja tukea. S-Kiekko ei vain ole urheiluseura, sillä on tärkeä osa myös kasvattajana. Ota rohkeasti yhteyttä, jos toimintamme juniori- tai edustuskiekkoilun mukana kiinnostaa!

Toivotan koko S-Kiekko -perheen puolesta mukavaa loppukesää ja tsemppiä tulevan kauden kiekkopeleihin!

Henri Peltomäki
Toiminnanjohtaja
SeiHockey Oy


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor
Seinäjoen KTK Oy
Rolls
Team Sportia Seinäjoki
Toyota_kotisivu
MA_kt1
Kuortane

 Hotel Sorsanpesä

I-print

Staffpoint