Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


03.08.2017
S-Kiekko ja Kurikan Ryhti yhteistyöhön!

S-Kiekko ja Kurikan Ryhti ovat sopineet yhteistyöstä kaudelle 2017-2018. Edustusjoukkueiden yhteistyön pääpaino on valmennuksellisessa yhteistyössä, mutta sopimus mahdollistaa myös pelaajaliikenteen sekä muun toiminnallisen yhteistyön.

- Molemmissa seuroissa on tapahtunut paljon muutoksia ja yhteistyön avulla pystytään viemään molempia seuroja eteenpäin. Molemmissa seuroissa on paljon osaamista, jonka hyödyntämisestä on hyötyä molemmille organisaatioille. Seurojen urheilulliset ja strategiset tavoitteet kohtaavat todella hyvin ja uskon, että vahva ja päivittäinen yhteistyö mahdollistaa molempien seurojen pelaajille todella laadukkaan ympäristön kehittyä kiekkoilijana, kommentoi S-Kiekon toiminnanjohtaja Henri Peltomäki.

- Odotamme innolla, että toiminta pääsee täyteen vauhtiin. Yhteistyö vie kurikkalaisen edustuskiekon toiminnan aivan uudelle tasolle ja sen myötä edustusjoukkueen toimintatapa muuttuu perusteellisesti, kertoo Kurikan Ryhti ry:n jääkiekkojaoston puheenjohtaja Jarkko Niemi.

- Haluamme vahvistaa kurikkalaisen edustuskiekkoilun edellytyksiä. Tavoitteenamme on pitkänjänteinen toiminnan kehittäminen ja urheilullisen tason kohentaminen, mikä mahdollistaa jääkiekon pelaamisen eri tasoilla, sanoo Niemi.

Lähtökohtana on molempia seuroja yhdistävä konkreettinen yhteistyö. Yhtenä esimerkkinä tästä on S-Kiekon päävalmentajan osallistuminen Kurikan Ryhdin edustusjoukkueen valmennukseen ja valmennuksen mentorointiin.

- Tämä on loistava mahdollisuus, Niemi iloitsee. Yhtäältä voimme ammentaa kilpasarjan valmennusosaamista omaan toimintaamme ja toisaalta voimme laajentaa pelaajapohjaa tarjoamalla pelipaikkoja uusille pelaajille. Ryhdin pelaajille yhteistyö mahdollistaa kehityspolun vanhimmista junioreista II-divisioonaan ja aina Suomi-sarjaan asti.

- Yhteistyösopimus kattaa kauden 2017-2018, mutta pyrimme rakentamaan tästä pitkäaikaisen yhteistyön ja tilanteen mukaan laajentamaan ja kehittämään yhteistyötä entisestään. Päivittäisen yhteistyön avulla pystytään rakentamaan yhteisiä toimintamalleja, joiden avulla molemmat seurat pystyvät tarjoamaan entistä laadukkaampaa valmennusta tulevaisuudessa, päättää S-Kiekon toiminnanjohtaja Peltomäki.

Lisätietoja:

Toiminnanjohtaja Henri Peltomäki, S-Kiekko, p. 045-6996916

Jääkiekkojaoston puheenjohtaja Jarkko Niemi, Kurikan Ryhti, p. 050-5614973


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com