Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


04.08.2017
Marko Haapala liittyy S-Kiekon valmennusryhmään!

S-Kiekon valmennusryhmä kasvaa kahdesta kolmeen, kun Marko Haapala liittyy edustusjoukkueen valmennusryhmään. Haapala on toiminut erilaisissa valmennustehtävissä vuodesta 1993 ja on muun muassa valmentanut Vaasan Sportin, Tapparan ja S-Kiekon junioreita. Yhteistyöseura Kurikan Ryhdin valmennuspäällikkö Haapala on innoissaan mahdollisuudesta.

- Hieno tilaisuus päästä loistavaan valmennustiimiin ja hienoon ja urheilulliseen joukkueeseen mukaan. Uskon, pystyväni auttamaan omalla kokemuksellani valmennusta ja joukkuetta. Erityisesti nuorten pelaajien kanssa. Valmennusryhmän kanssa roolit löytyivät nopeasti ja yhteistyö on alkanut hyvin, kertoo Marko Haapala.

Edustusjoukkueen päävalmentaja Janne Saarenpää on hyvin tyytyväinen tulevan kauden valmennusryhmän kokoonpanoon.

- Tunnen Markon aikaisemmilta vuosilta ja tiedän, että hän on erittäin ammattitaitoinen valmentaja. Hänellä on paljon annettavaa valmennukselle ja joukkueelle. On todella hienoa saada Marko mukaan valmennusryhmään, kommentoi päävalmentaja Saarenpää.

- Haluamme tulevaisuudessa panostaa entistä enemmän laadukkaaseen valmennukseen. Tavoitteenamme on luoda pelaajille ympäristö, jossa he pystyvät kehittymään pelaajina. Vahvan valmennuksen avulla pyrimme tarjoamaan pelaajille entistä enemmän henkilökohtaista valmennusta ja mahdollistamaan pelaajien kokonaisvaltaisen kehittymisen, kertoo SeiHockey Oy:n toiminnanjohtaja Henri Peltomäki.

Tulevalla S-Kiekon valmennusryhmän muodostavat päävalmentaja Janne Saarenpää, Mika Hormalainen ja Marko Haapala. Ensimmäisen kerran valmennusryhmä on penkin takana huomenna, kun D-Kiekko Jyväskylästä saapuu Seinäjoelle. Harjoitusottelu alkaa 15.45 Seinäjoen Jäähallissa.


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor
Seinäjoen KTK Oy
Rolls
Team Sportia Seinäjoki
Toyota_kotisivu
MA_kt1
Kuortane

 Hotel Sorsanpesä

I-print

Staffpoint