Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


26.08.2017
S-Kiekko poistui Tampereelta turnauksen voittajana!

S-Kiekko osallistui tänään perinteiseen tapaan Tampereella järjestettävään Heino Pulli – muistoturnaukseen. Seinäjokiset ovat useana vuotena peräjälkeen ottaneet osaa turnaukseen, jossa Suomi-sarjassa pelaavat joukkueet ottavat mittaa toisistaan ennen runkosarjan alkua. Tänä vuonna S-Kiekon lisäksi turnaukseen osallistuivat VG-62 Naantalista, HCIK Kaarinasta sekä turnausisäntä Koovee Tampereelta.

S-Kiekko kohtasi turnauksen ensimmäisessä ottelussa HCIK:n. Vähämaalinen ja tasainen ottelu päättyi 1-1 ja S-Kiekon ainoan maalin viimeisteli Jukka Saikkonen läpiajon päätteeksi.

- Ottelun alku oli meille vaikea. Emme olleet valmiita pelaamaan. Ottelun alun jälkeen pääsimme paremmin mukaan peliin ja hallinta siirtyi meille. Luotiin koko ottelu paljon maalipaikkoja, mutta pisteet tasattiin ensimmäisestä ottelusta, kommentoi S-Kiekon päävalmentaja Janne Saarenpää.

Turnauksen toisessa ottelussa vastaan asettui VG-62. Ottelun ensimmäisessä erässä S-Kiekko onnistui kolmesti, kun ensin Arttu Ahonen iski ylivoimalla S-Kiekon ensimmäisen maalin. Tomi Poikonen ja Niklas Peltola viimeistelivät maalit mieheen ja S-Kiekon 3-0 johtoon. Toisessa erässä Akseli Kalliainen latasi viivasta S-Kiekon neljännen maalin. VG-62 kavensi ottelun loppupuolella päätöslukemiksi 1-4.

- Hyvä otteet jatkuivat toisessa pelissä ja pelattiin rohkeasti ja nautittiin pelaamisesta. Pelilliset asiat paranivat sen myötä paljon. Olen todella tyytyväinen joukkueeseen, joka pystyi pelaamaan tasapainoisen hyvän pelin, jatkaa Saarenpää.

Turnauksen viimeisessä ottelussa S-Kiekko sai vastaansa turnausisäntä Kooveen. Ottelu oli todella tasainen ja molemmat joukkueet iskivät vuorotellen maaleja toisen verkkoon. S-Kiekko kuitenkin onnistui tekemään yhden maalin enemmän kuin Koovee ja voitti väännön 5-4. S-Kiekon maalintekijöinä viimeisessä ottelussa olivat Niklas Peltola, Petri Viitamäki, Lauri Haimakainen, Miko Siren ja Tomi Poikonen. Hermes-kasvatti Haimakaiselle maali oli ensimmäinen S-Kiekon väreissä.

- Ennakkoon kovin ottelu ja olimme varautuneet tiukkaan taisteluun. Koovee tuli kovaa heti alusta lähtien. Pystyttiin vastaamaan vauhtiin ja minusta ottelussa tuli selvästi esiin joukkueen luonne. Pystyimme riisumaan Kooveen laadukkaan hyökkäyksen aseista ja pelaamaan laadukasta kiekkoa. Ylpeä saa olla joukkueesta, kommentoi S-Kiekon valmentaja Marko Haapala.

Kaksi voittoa ja yksi tasapeli tarkoittivat sitä, että S-Kiekko onnistui nappaamaan isoimman pistepotin ja voittamaan Heino Pulli – muistoturnauksen

- Pelirohkeus ja rentous näkyivät tämän päivän joukkueessa. Joukkueella oli hyvä työmoraali ja olemme tyytyväisiä tuloksiin sekä peliesitykseen. Erityisesti Edvin Backlund ja Miko Siren onnistuivat todella hyvin tänään. Edvin esiintyi S-Kiekon paidassa ensimmäisen kerran ja oli todella vakuuttava maalilla. Miko nosti tasoaan ja oli yksi joukkueen johtavista pelaajista. Jatkon kannalta tämä turnaus oli meille todella tärkeä kokemus, koska Suomi-sarjassa joukkueen luonne ja asenne ratkaisevat tiukat ottelut, kehuivat Saarenpää ja Haapala joukkuettaan.

S-Kiekon ottelut jatkuvat ensi viikolla, kun ensin perjantaina S-Kiekko kohtaa Seinäjoella Suomen Cupin kolmannella kierroksella Viikingit Helsingistä. Sunnuntaina S-Kiekko matkaa Jyväskylään, jossa S-Kiekko kohtaa D-Kiekon harjoitusottelussa. Tulevan viikon otteluihin voi virittäytyä lukemalla Jatkoajan artikkelin Kotkan Titaaneista Seinäjoelle siirtyneestä Eppu Oksasesta.

 


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com