Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


01.09.2017
S-Kiekko Suomen Cupin puolivälieriin!

S-Kiekko eteni jo Suomen Cupin puolivälieriin kaatamalla Seinäjoella Viikingit numeroin 3-0.

Ottelu alkoi S-Kiekon kannalta terävästi, kun kapteeni Petri Viitamäki laukoi komealla laukauksella S-Kiekon johtoon neljännellä minuutilla. Ottelun ensimmäinen erä oli todella tiukkaa vääntöä ja maalipaikkoja syntyi molempiin päihin tiuhaan tahtiin. Enempää maaleja ensimmäisessä erässä ei nähty.

Toisessa erässä Viikingit pääsivät entistä paremmin mukaan peliin ja vyöryttivät S-Kiekon puolustusalueelle hyökkäyksiä. S-Kiekon maalilla torjunut Juho Niku venyi kuitenkin parhaaseensa ja lukemat säilyivät toiselle erätauolle siirryttäessä. Toisessa erässä myöskään S-Kiekko ei onnistunut maalinteossa lukuisista hyvistä maalintekotilanteista huolimatta. Viikinkien maalivahti Matjas Ulessi piti huolen siitä, että toisessa erässä maali pysyi puhtaana myös toisessa päässä.

Kolmannessa erässä S-Kiekko otti pelin haltuunsa ja pystyi painamaan pelin painopisteen Viikinkien päähän. Ajassa 56:44 Tomi Poikonen räjäytti Seinäjoen jäähallin! Niklas Peltola alusti ”Pojulle” paikan, josta Karstulan Kivan kasvatti ei erehtynyt. Ottelun lopussa nähtiin ikävä taklaus, jossa S-Kiekon kapteeni Petri Viitamäkeä taklattiin rajusti. Taklauksesta tuomittiin 5+20 minuuttia. Viimeisellä minuutilla Akseli Kalliainen onnistui vielä viivasta ylivoimalla tälläämään loppulukemiksi 3-0.

- Saimme otteluun tahmean lähdön. Viikingit tulivat todella kovaa päälle ja meillä oli aivan liikaa huolimattomuusvirheitä. Niku pelasi tänään todella hyvän pelin ja oli iso osa tämän päivän voittoa. Jäähyt rikkoivat peliämme todella paljon, mutta alivoimamme oli hyvää. Kolmas erä oli kokonaisuutena paras erämme, kommentoi S-Kiekon päävalmentaja Janne Saarenpää.

- Vähän jäi huono fiilis ottelusta, koska ”Pete” loukkaantui ottelun lopussa. Onneksi kuitenkin alustavien tietojen mukaan Viitamäki on suhteellisen hyvässä kunnossa ja selvisimme säikähdyksellä. Hienoa kuitenkin, että olemme Suomen Cupissa kahdeksan parhaan joukossa. Odotellaan arvontaa ja keskitytään nyt sunnuntain harjoitusotteluun, jatkaa Saarenpää.

Tiukan perjantai-illan väännön jälkeen S-Kiekko poistui Seinäjoen jäähallista voittajana ja näin jatkaa Suomen Cupin puolivälieriin. Seuraavan kierros arvotaan huomenna pelattavan SaPKo-Jokipojat -ottelun jälkeen. Suomen Cupin puolivälierissä nähdään varmuudella kuusi joukkuetta Mestiksestä ja kaksi joukkuetta Suomi-sarjasta, kun JHT Kalajoelta löi Uplaksesin Ylöjärvellä luvuin 0-7.

S-Kiekko matkustaa sunnuntaina Jyväskylään, jossa seinäjokiset kohtaavat D-Kiekon harjoitusottelussa. Ottelu alkaa LähiTapiola-areenalla kello 15.15.

 


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com