Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


03.09.2017
S-Kiekko oli vahvempi Jyväskylässä – D-Kiekko kaatui jatkoajalla!

S-Kiekko jatkoi valmistautumista runkosarjaan kohtaamalla harjoitusottelussa D-Kiekon Jyväskylässä. Joukkueet ottivat ensimmäisen kerran mittaa toisistaan elokuussa, jolloin D-Kiekko saapui Seinäjoelle. Molempien joukkueiden ensimmäinen harjoituspeli päättyi silloin tasatulokseen 2-2.

D-Kiekko aloitti ottelun väkevästi, kun jo ottelun neljännellä minuutilla Atte Töyry iski jyväskyläläiset johtoon. S-Kiekko tuli tasoihin ensimmäisen erän puolivälissä, kun puolustaja Petteri Hanka latasi kiekon viivasta jyväskyläläisten maaliin hienolla rannelaukauksella. Tasoitusmaalin alusti Elias Märijärvi. Tasoitusmaalista oli kulunut vain 27 sekuntia, kun D-Kiekolle tuomittiin rangaistuslaukaus. S-Kiekon maalissa torjunut Edvin Backlund veti tilanteessa kuitenkin pidemmän korren ja ottelu jatkui tasatilanteessa.

Toisesta erästä kerettiin pelaamaan vain 30 sekuntia, kun D-Kiekko siirtyi 2-1 johtoon Joni Peräsen maalilla. S-Kiekko iski ottelun tasoihin toisen erän puolivälissä, kun Lauri Haimakainen iski nopeasta vastahyökkäyksestä ottelun tasoihin Joona Putkosen loistavasta syötöstä. Ottelun kolmannessa erässä ei maaleja syntynyt, vaikka molemmilla joukkueilla oli omat paikkansa. 

Ottelun varsinainen peliaika päättyi tasalukemiin 2-2. Jatkoaika oli kuitenkin nopeasti ohi, kun vain 25 sekunnin jälkeen S-Kiekko ratkaisi ottelun. Jere Marjamäki ja Tomi Poikonen alustivat paikan, josta alkukauden todella hyvässä pelivireessä ollut Miko Siren ei erehtynyt. S-Kiekko voitti ottelun Sirenin maalilla 3-2.

- Pelasimme hyvän ottelun tänään. Pelin alussa tuli muutamia virheitä, mutta paransimme pelin edetessä koko ajan. Pelasimme rohkeammin ja rennommin kuin perjantaina ja se paransi kokonaisvaltaisesti peliämme. Hienoa taistelua ja yrittelijäisyyttä koko joukkueelta. Erityisesti Eppu Oksanen pelasi tänään hyvän ottelun isossa roolissa. Myös Ville Saarinen teki onnistuneen paluun loukkaantumisen jälkeen ja pelasi miehekkäästi, kommentoi S-Kiekon päävalmentaja Janne Saarenpää.

Tulevalla viikolla S-Kiekolla on edessä kaksi ottelua. Perjantaina S-Kiekko kohtaa Suomen Cupin puolivälierissä Espoo Unitedin vieraissa. Espoo United pelaa tulevalla kaudella sarjaporrasta ylempänä eli Mestiksessä. Lauantaina jatkuvat harjoitusottelut, kun S-Kiekko saa Seinäjoelle vieraakseen Muik Hockeyn, joka nousi viime kauden päätteeksi Suomi-sarjaan. 


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com