Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


08.09.2017
Ojanperä palaa kotiin – Savonlinnasta nuori puolustaja Seinäjoelle!

S-Kiekko saa täydennystä puolustukseen, kun puolustajat Jaska Ojanperä ja Joel Pasonen liittyvät joukkueen vahvuuteen.

Hurjasta laukauksestaan tunnettu puolustaja Jaska Ojanperä palaa Seinäjoelle! Viime kaudella 26-vuotias puolustaja oli S-Kiekon tehokkain pelaaja sekä koko Suomi-sarjan toiseksi tehokkain puolustaja. Ojanperä latoi 36 otteluun tehot 22+13 ja sijoittui koko Suomi-sarjan maalipörssissä kahdeksanneksi. Ojanperä teki viime kaudella debyytin myös Mestiksessä. Jokipojissa yhden pelin pelannut Ojanperä iski samassa ottelussa ensimmäisen maalinsa. Kokkolan Hermeksessä alkusyksyn pelanneen Ojanperän sopimus on yksivuotinen.

Joel Pasonen siirtyy Savonlinnan Pallokerhosta S-Kiekkoon. 20-vuotias puolustaja pelasi viime kaudella KalPassa Nuorten Liigaa. Pasonen on alkukauden ollut SaPKossa Mestis-joukkueen mukana ja pelannut SaPKon junioreissa Nuorten Mestistä. Pasonen liittyy S-Kiekon mukaan try-out -sopimuksella.

- Olemme hakeneet puolustukseen vahvistusta ja olen todella tyytyväinen, että saamme Jaskan takaisin sekä Joelin joukkueen mukaan. Molemmat pelaajat ovat profiililtaan juuri sellaisia, joita olemme hakeneet, kommentoi S-Kiekon toiminnanjohtaja Henri Peltomäki.

Molemmat pelaajat ovat tänään kokoonpanossa, kun S-Kiekko kohtaa Suomen Cupin puolivälierissä Espoo Unitedin Espoo Metro Areenalla. Ottelu alkaa kello 18.30 ja sitä pystyy seuraamaan suorana Fanseatin kautta.

Try-out -sopimuksella S-Kiekon mukana olleet maalivahti Eemi Turunen ja hyökkääjä Danils Lazebniks eivät jatka S-Kiekossa. S-Kiekko toivottaa molemmille onnea ja menestystä tulevaan!


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com