Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


08.09.2017
S-Kiekon matka päättyi puolivälieriin – Espoo United jatkaa välieriin

S-Kiekon matka Suomen Cupissa päättyi, kun Espoo United oli kotona vahvempi numeroin 11-1. Mestiksessä tulevalla kaudella pelaava Espoo United etenee voitolla Suomen Cupin välieriin.

Espoo United hallitsi kentän tapahtumia ottelun alusta lähtien. Espoolaiset vyöryttivät hyökkäyksiä S-Kiekon kenttäpäätyyn. S-Kiekko onnistui muutamaan otteeseen kääntämään vastahyökkäyksistä kiekon Espoo Unitedin päätyyn ja paineistamaan espoolaisia.

S-Kiekko onnistui ottelussa yllättämään Espoo Unitedin maalissa torjuneen Mika Norjan. Eemeli Pöytälaakso pääsi ylivoimalla maalin edestä laukomaan ja kiekko painui Espoo Unitedin maalin perukoille. Espoo Unitedin tehokkaimmat pelaajat ottelussa olivat Olli Iisakka (3+1), Bernard Isiguzo (2+1) ja Jimi Santala (0+3).

- Aloitimme ottelun heikosti. Taisi mennä vähän jännityksen piikkiin. Peli parani ottelun edetessä ja harjoiteltuja asioita alkoi näkymään ottelussa. Iso hatunnosto pelaajille taisteluilmeestä. Vastassa oli erittäin laadukas jääkiekkojoukkue ja tulos ei valehtele yhtään. Tasoero on tällä hetkellä tämä. Erittäin tärkeä ja hyvä oppi meille. Huomenna edessä on seuraava ottelu ja ajatukset käännetään siihen, kommentoi S-Kiekon päävalmentaja Janne Saarenpää.

S-Kiekko jatkaa otteluitaan heti huomenna, kun sarjanousija Muik Hockey saapuu Seinäjoelle. Seinäjokisten viimeinen harjoitusottelu alkaa Seinäjoen jäähallissa kello 16.00. Tervetuloa!


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com