Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


09.09.2017
Harjoituspelit jatkuvat – Muik Hockey tänään Seinäjoella!

S-Kiekon ottelut Suomen Cupissa päättyivät eilen, kun Espoo United oli vahvempi Espoossa ja jatkoi Suomen Cupin välieriin. Seinäjokiset palaavat kotikaukaloon heti tänään, kun Suomi-sarjaan päättyneen kauden jälkeen noussut Muik Hockey, saapuu Seinäjoelle.

Muik Hockey pelasi viime kaudella Keskimaan II-divisioonaa. Uusikaarlepyyläiset voittivat Keskimaan lohkon ja etenivät Suomi-sarjan karsintoihin. Vahvan karsintasarjan pelannut Muik Hockey pääsi juhlimaan keväällä sarjanousua ja valmistautumaan Suomi-sarjaan.

Muik Hockey:n valmistautuminen Suomi-sarjaan ei ole sujunut ongelmitta. Uusikaarlepyyläiset tippuivat Suomen Cupissa jo ensimmäisellä kierroksella, kun S-Kiekon toisella kierroksella kaatama TIHC, tiputti Muik Hockey:n Suomen Cupista ensimmäisellä kierroksella. Harjoitusotteluissa Muik Hockey on kaatanut Hermeksen A-juniorit (6-4) ja Keskimaan II-divisioonaan nousseen IFK Lepplaxin (0-3). II-divisioonassa pelaava Jeppis (2-1) ja Suomi-sarjassa tulevalla kaudella taisteleva JHT (0-2), ovat syksyn aikana voittaneet Muik Hockey:n.
S-Kiekko lähtee tavoittelemaan paluuta voittokantaan. S-Kiekon kokoonpanosta on poissa tänään useampia pienistä loukkaantumisista kärsiviä pelaajia, joiden odotetaan muutaman päivän levolla toipuvan täyteen pelikuntoon.

Seuraa heitä:

Jukka Saikkonen (S-Kiekko): S-Kiekon oma kasvatti on tullut ryminällä edustusjoukkueen mukaan. Liukas laitahyökkääjä tunnetaan hyvästä laukauksestaan, jota hän on päässyt jo muutamaan otteeseen esittelemään. 19-vuotias laitahyökkääjä haluaa maaleja ja varmasti Muik Hockey:n maalivahti joutuu tänään olemaan tarkkana Saikkosen kanssa.

Joel Pasonen (S-Kiekko): Savonlinnasta Seinäjoelle siirtyvä puolustaja tekee kotidebyyttinsä Seinäjoella. 20-vuotias puolustaja pelasi väkevästi eilen Espoossa ja varmasti haluaa jatkaa siitä, mihin eilen jäi. Hyvin liikkuva nuori puolustaja on alkukauden ollut Savonlinnan Pallokerhon Mestis-joukkueen mukana.

Andre Smulter (Muik Hockey): Kokenut laitahyökkääjä toimii Muik Hockey:n pelaajavalmentajana. 38-vuotias hyökkääjä on uransa aikana kiertänyt useita eri liigoja ympäri maailmaa ja hänellä on lisäksi kokemusta muun muassa Mestiksestä ja Suomen juniorimaajoukkueista.

Johann De Jonge (Muik Hockey): Norjan toiseksi korkeimmalta sarjatasolta Suomi-sarjaan siirtynyt De Jonge on mielenkiintoinen hankinta uusikaarlepyyläisiltä. 19-vuotias pienikokoinen hyökkääjä on urallaan pelannut Norjan toiseksi ja kolmanneksi korkeimmilla sarjatasoilla sekä hänellä on kokemusta myös Norjan U18-maajoukkuesta.

Ottelu alkaa Seinäjoen jäähallissa kello 16.00. Lippuhinnat S-Kiekon otteluihin löydät tästä. Tervetuloa kannustamaan S-Kiekko voittoon viimeisessä harjoitusottelussa!

 

 

 


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com