Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


09.09.2017
S-Kiekko palasi voittokantaan!

Seinäjoelle kotikaukaloon palannut S-Kiekko kohtasi syksyn viimeisessä harjoitusottelussa paikallisvastustaja Muik Hockey:n.

Muik Hockey iski ottelun ensimmäisen maalin jo ottelun kolmannella minuutilla ja siirtyi ottelussa johtoon. S-Kiekko tuli tasoihin muutama minuutti myöhemmin, kun Tomi Poikonen sivalsi kiekon ohi Muik Hockey:n maalilla torjuneen Axel Nyforsin. S-Kiekko iski ensimmäisessä erässä vielä kahdesti, kun Eemeli Pöytälaakso ja Arttu Ahonen onnistuivat maalinteossa. Ensimmäiselle erätauolle siirryttiin S-Kiekon 3-1 johdossa. 

Toinen erä oli todella tasaista vääntämistä. Molemmat joukkueet pystyivät luomaan maalipaikkoja. Muik Hockey iski erässä kahdesti, kun S-Kiekon ainoan maalin ohjasi oma kasvatti Elias Märijärvi. Ottelun toiselle erätauolle siirryttiin S-Kiekon 4-3 johdossa.

Kolmannessa erässä S-Kiekko kerkesi maalaamaan vielä kerran, ennen pleksin irtoamista, joka päätti ottelun. Miko Siren taiteili kiekon maaliin ja ottelu päättyi S-Kiekon 5-3 voittoon. Kolmannen erän puolessa välissä pleksi irtosi kovan taklauksen seurauksena. Joukkueet päättivät, että peli päätetään ja ottelun lopussa vedetään leikkimieliset rangaistuslaukaukset.

- Emme olleet parhaimmillamme. Tämä oli meiltä valmistavan kauden heikoin peli. Kaikki kunnia vastustajalle. Luotiin paljon maalipaikkoja, mutta huolimattomuusvirheitä meillä oli aivan liikaa. Otetaan tästä opiksi ja keskitytään nyt Suomi-sarjan runkosarjaan. Tavoitteena on olla valmiina, kun homma lähtee käyntiin muutaman viikon päästä, kommentoi S-Kiekon päävalmentaja Janne Saarenpää.

S-Kiekon seuraava ottelu on 23. päivä syyskuuta. Suomi-sarjan runkosarja alkaa kotona, kun vastaan asettuu D-Kiekko Jyväskylästä. Ottelu alkaa Seinäjoen jäähallissa kello 16.00. Tervetuloa!


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor
Seinäjoen KTK Oy
Rolls
Team Sportia Seinäjoki
Toyota_kotisivu
MA_kt1
Kuortane

 Hotel Sorsanpesä

I-print

Staffpoint