Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


11.09.2017
Kapteenisto valittu!

S-Kiekon tulevan kauden kapteenisto on valittu. Kapteenina jatkaa myös tulevalla kaudella Petri Viitamäki.

S-Kiekon kapteenina jatkaa oma kasvatti Petri Viitamäki. 24-vuotias keskushyökkääjä on pelannut muutamaa kautta lukuun ottamatta koko uransa Seinäjoella ja S-Kiekon edustusjoukkueeseen ”Pete” nousi kaudella 2012-2013. Viitamäki on aiemmin toiminut S-Kiekon varakapteenina, mutta kesken viime kauden ”Pete” sai C:n rintaansa ja johti joukkuetta kauden loppuun asti.

Varakapteeneina tulevalla kaudella aloittavat Tomi Poikonen, Jaakko Svensk sekä Eemeli Alanen.

Karstulan Kivan kasvatti Tomi Poikonen, siirtyi S-Kiekon edustusjoukkueeseen kaudeksi 2014-2015. Pienikokoinen laitahyökkääjä tunnetaan kaukalossa taistelijana, joka ei anna ikinä periksi. Poikonen on urallaan pelannut muun muassa Jypin, SaiPan ja Diskoksen junioreissa.

26-vuotias keskushyökkääjä Jaakko Svensk, on edustanut S-Kiekkoa jo kaudesta 2013-2014. Raahesta lähtöisin oleva Svensk ajautui opintojen perässä Seinäjoelle monen muun pelaajan tavoin. Svensk on Suomi-sarjassa iskenyt vuosi vuoden jälkeen kovia pistemääriä ja ollut tärkeässä roolissa. ”Börje” on urallaan pelannut muun muassa Raahe-Kiekossa ja Ässien junioreissa.

Eemeli Alanen täydentää kapteeniston. Lappajärveltä kotoisin oleva 23-vuotias puolustaja siirtyi kaudella 2014-2015 Ässien junioreista. Pienikokoinen puolustaja on kuulunut S-Kiekon edustusjoukkueen kantaviin voimiin jo usean kauden ajan. Taitava ja hyvin liikkuva puolustaja on kausi kaudelta nostanut tasoaan ja ottanut yhä merkittävämpää roolia kaukalossa ja sen ulkopuolella.

62-Petri-Viitama?ki

Kapteeni Petri Viitamäki

 


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor
Seinäjoen KTK Oy
Rolls
Team Sportia Seinäjoki
Toyota_kotisivu
MA_kt1
Kuortane

 Hotel Sorsanpesä

I-print

Staffpoint