Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


22.09.2017
Suomi-sarja alkaa lauantaina – S-Kiekko aloittaa kotona

Pitkän odotuksen jälkeen Suomi-sarjan kausi 2017-2018 alkaa. Viikonloppuna S-Kiekko aloittaa Suomi-sarjan kahdella ottelulla. Lauantaina Seinäjoelle saapuu tuttu kilpakumppani, kun D-Kiekko Jyväskylästä avaa kautensa S-Kiekon kotikaukalossa. Suomi-sarja jatkuu sunnuntaina Uusikaarlepyyssä, jossa sarjanousija Muik Hockey isännöi seinäjokisia.

S-Kiekko ja D-Kiekko ovat kohdanneet kahdesti jo ennen Suomi-sarjan alkua. Elokuun alussa pelattiin molempien joukkueiden ensimmäinen harjoitusottelu Seinäjoella. Tasainen ottelu päättyi lukemiin 2-2. Toinen harjoitusottelu pelattiin syyskuun alussa Jyväskylässä. Tiukan väännön jälkeen, ottelun vei lopulta S-Kiekko, kun Miko Siren onnistui jatkoajalla iskemään S-Kiekon 2-3 voiton.

Jyväskylän kiekkokulttuuri koki suuren muutoksen, kun Mestiksessä viime kaudella pelannut JYP-Akatemia lopetti toimintansa. D-Kiekko on onnistunut hankkimaan useamman pelaajan JYP-Akatemian raunioista ja varmasti haluaa nostaa sijoitustaan Suomi-sarjassa. Runkosarjan jälkeen D-Kiekko jäi viime kaudella yhdeksänneksi ja oli ensimmäinen joukkue playoff-viivan alapuolella. Viime kaudella S-Kiekko ja D-Kiekko kohtasivat Suomi-sarjan runkosarjassa kahdesti ja D-Kiekko oli molemmilla kerroilla tiukoista otteluista huolimatta vahvempi. Joukkueiden viime kauden ja syksyn harjoitusotteluiden perusteella luvassa on tasainen vääntö, josta ei varmasti tunnetta ja taistelua puutu.

Seuraa heitä:

Tomi Poikonen (S-Kiekko): Pienikokoinen laitahyökkääjä tunnetaan jäällä taistelijana, joka ei anna ikinä periksi. Karstulan kasvatti on tunnetusti siellä missä tapahtuu. ”Poju” on esiintynyt väkevästi harjoitusottelussa ja Suomi-sarjassa 24-vuotiaalta laitahyökkääjältä voidaan odottaa tulevalla kaudella tehopisteitä.

Akseli Kalliainen (S-Kiekko): Oulusta Seinäjoelle siirtynyt puolustaja on väläytellyt osaamistaan harjoitusotteluissa. Monipuolinen puolustaja on pelannut isoja minuutteja S-Kiekon takalinjoilla ja samalla onnistunut iskemään useamman maalin harjoituspeleissä. ”Aksu” on isossa roolissa, kun S-Kiekko lähtee jahtaamaan menestystä Suomi-sarjassa.

Severi Kuntsi (D-Kiekko): Viime kaudella Mestistä Kokkolan Hermeksessä pelannut Kuntsi siirtyi päättyneen kauden jälkeen Jyväskylään. Hermeksessä Kuntsi iski 46 otteluun tehot 3+7. Pelitaitava hyökkääjä on yksi Suomi-sarjan mielenkiintoisimmista pelaajista ja varmasti se näkyy myös lauantaina Seinäjoen jäähallissa.

Atte Kukonlehto (D-Kiekko): 25-vuotias YJK:n kasvatti siirtyi tulevaksi kaudeksi D-Kiekkoon Keuruulta. Mestiksessä KeuPa HT:n riveissä Kukonlehto takoi 37 ottelussa tehot 0+4. Ylivieskasta kotoisin oleva hyökkääjä ei varmasti ole tullut Suomi-sarjaa jäähdyttelemään, vaan haluaa entistä enemmän menestystä tulevalla kaudella.

Ottelu alkaa lauantaina Seinäjoen jäähallissa kello 16.00. Lauantaina pelataan myös jalkapalloa OmaSP Stadionilla, joten kannattaa saapua ajoissa paikalle. Tervetuloa!


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com