Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


23.09.2017
S-Kiekko taipui sarja-avauksessa D-Kiekolle

Suomi-sarjan avauksessa S-Kiekko joutui toteamaan Seinäjoella vierailleen D-Kiekon paremmaksi luvuin 0-3.

Ensimmäinen erä lähti käyntiin hyvin vauhdikkaasti ja molemmat joukkueet onnistuivat luomaan maalipaikkoja. Molemmilla joukkueilla oli omat paikkansa, mutta D-Kiekon maalilla pelannut Miro Hämynen ja S-Kiekon maalivahti Juho Niku kuitenkin onnistuivat pitämään maalinsa puhtaina ja ensimmäiselle erätauolle siirryttiin tasatilanteessa 0-0.

Toisessa erässä D-Kiekko otti vetovastuun ja pelin painopiste siirtyi S-Kiekon päätyyn. Heti toisen erän alussa D-Kiekko siirtyi johtoon, kun puolustaja Juho Häyrinen latasi kiekon S-Kiekon maaliin. S-Kiekolla oli toisessa erässä omat paikkansa, mutta vahvasti jyväskyläläisten maalilla pelannut Hämynen jatkoi siitä, mihin ensimmäisessä erässä jäi.

Toiselta erätauolta S-Kiekko tuli sisuuntuneena ja onnistui painostamaan D-Kiekkoa. Maalinteko osoittautui seinäjokisille ongelmaksi, vaikka paikkoja useampaan maaliin olisi ollut. Kolmannessa erässä D-Kiekko onnistui vielä kahdesti. Kolmannen erän toisella minuutilla Atte Kukonlehto ohitti Nikun ja siirsi D-Kiekon kahden maalin johtoon. Juho Nyman iski loppulukemat 0-3, kun ottelua oli pelattu 53:33.

- Huolimattomuus ja turha jännittäminen hankaloittivat koko ottelun peliämme. Tämä näkyi muun muassa kiekollisena epävarmuutena. Ensimmäinen erä oli hyvää peliä, mutta tehottomuus oli tänään ongelmamme. Kolmanteen erään saimme hyvän takaa-ajon käyntiin, mutta paineesta ja maalipaikoista huolimatta, emme saaneet realisoitua näitä paikkoja. Takaa-ajo tössähti siihen, kun kaveri iski ottelun kolmannen maalin. Huomenna on uusi päivä ja uusi mahdollisuus kolmeen pisteeseen, kommentoi S-Kiekon päävalmentaja Janne Saarenpää.

S-Kiekko matkustaa sunnuntaina Uusikaarlepyyhyn, jossa seinäjokisia isännöi sarjanousija Muik Hockey. Ottelu alkaa kello 16.00.


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com