Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


27.09.2017
S-Kiekko suuntaa tien päälle perjantaina!

S-Kiekko jatkaa Suomi-sarjaa vierasotteluilla. Joukkue hyppää bussiin perjantaina ja suuntaa Jyväskylään, jossa S-Kiekko kohtaa viime kaudella runkosarjassa 11. sijoittuneen Riemun. Ottelun jälkeen matka jatkuu Oulunsaloon, jossa lauantaina S-Kiekko kohtaa AIK/Laset HT:n.

Kaudeksi 2016-2017 Suomi-sarjaan noussut Riemu, on aloittanut Suomi-sarjan kahdella tappiolla. Nokian Pyry sekä AIK/Laser HT voittivat jyväskyläläiset viime viikonlopun kamppailuissa. Riemu ja S-Kiekko kohtasivat viime kaudella Suomi-sarjassa kahdesti. Alavudella Riemu oli vahvempi jatkoajan jälkeen numeroin 2-3. Jyväskylästä S-Kiekko joutui poistumaan ilman pisteitä, kun Riemu voitti ottelun 6-4.

Riemu vaihtoi päättyneen kauden jälkeen päävalmentajaa, kun Lassi Siljanto siirtyi pelaaja-valmentajaksi ja vastuun valmennuksesta otti 30-vuotias Simo Luukkainen. Luukkainen on valmentanut muun muassa JYPin junioreita sekä Viron U18 maajoukkuetta. Luukkainen on aiemmin myös kuulunut Riemun valmennustiimiin.

AIK/Laser HT on aloittanut Suomi-sarjan vahvasti. Molemmat ottelunsa voittanut AIK/Laser HT voitti viime viikonloppuna Mestiksestä Suomi-sarjaan siirtyneen Hokin Oulunsalossa sekä Riemun Jyväskylässä. Viime kaudella molemmat joukkueet voittivat kotiottelunsa. Seinäjoella S-Kiekko oli vahvempi numeroin 4-2. Kauden viimeisessä ottelussa Uleåborg A.I.K. voitti kotona S-Kiekon numeroin 8-4.

Viime kaudella Uleåborg A.I.K -nimellä Suomi-sarjaa pelanneet oululaiset yhdistivät toimintansa Laser HT:n kanssa. Kaudella 2017-2018 joukkue pelaa nimellä AIK/Laser HT. Organisaatiomuutoksien lisäksi joukkueen kokoonpano on muuttunut paljon. Valmennuksesta vastuun on ottanut Jari Lehto, joka viime kaudella valmensi Laser HT:ta II-divisioonassa. Joukkueen isoin muutos on tapahtunut maalivahtiosastolla. AIK/Laser HT on kauden ensimmäiset pelit pelannut maalivahtikaksikolla Niko Palsola-Verneri Miettinen. 20-vuotiaat maalivahdit ovat kovan paikan edessä, koska viime kaudella Uleåborg A.I.K:n maalilla pelasivat Ville Närhi sekä Tomi Risteli. Paria pidettiin yhtenä Suomi-sarjan kovimmista maalivahtikaksikoista.

S-Kiekko saa tulevaan viikonloppuun mukavia uutisia sairastuvalta, kun Jere Somero palaa kokoonpanoon. Somero loukkasi kätensä ensimmäisessä harjoitusottelussa D-Kiekkoa vastaan. Hän on joutunut olemaan sivussa elokuun alusta lähtien. JYP-Akatemiasta Seinäjoelle siirtynyt Somero, pukee S-Kiekon pelipaidan päälleen perjantaina, kun S-Kiekko lähtee ryöstämään pisteitä Jyväskylästä.

- Perjantaina on luvassa aina loppuun asti taisteleva ja urheilullinen Riemu. Pisteet ovat varmasti kovan työn takana. Pitää olla valmis pelaamaan alusta lähtien ja joukkueena. Oulunsalosta löytyy yksi sarjan kovimpia kotijoukkueita. Tunnen paljon pelaajia sieltä ja tiedän, että kova vastustaja on tulossa vastaan. Meidän pitää pystyä parantamaan peliä viime viikonlopusta ja harjoiteltujen asioiden pitää näkyä peleissä. Todella hienoa saada Jere (Somero) takaisin kokoonpanoon, kommentoi S-Kiekon päävalmentaja Janne Saarenpää.


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com