Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


30.09.2017
AIK/Laser HT vahvempi jatkoajan jälkeen – S-Kiekko palaa neljän pisteen kanssa Seinäjoelle

S-Kiekko suuntasi Riemu-voiton jälkeen Oulunsaloon, jossa AIK/Laser HT isännöi seinäjokisia. Todella tiukka ottelu päättyi tasatilanteessa ja siirryttiin jatkoajalle, jonka aikana ei syntynyt maaleja. Voittolaukauskilpailussa AIK/Laser HT oli parempi ja näin S-Kiekko joutui poistumaan kaukalosta vain yksi piste mukanaan.

Tiukaksi väännöksi muodostunut ottelu oli ensimmäisessä erässä S-Kiekon hallintaa. S-Kiekko painosti vahvasti AIK/Laser HT:ta, mutta oululaiset onnistuivat kuitenkin iskemään ensimmäisen erän ainoan maalin, kun Henri Lehtosaari onnistui maalinteossa.

Toinen erä jatkui tasaisena. AIK/Laser HT painosti vahvasti seinäjokisia, mutta myös toisessa erässä maalipaikat olivat vähissä ja toiselle erätauolle siirryttiin oululaisten 1-0 johdossa.

S-Kiekko tuli kolmanteen erään todella hyvin. Hyvästä alusta huolimatta, AIK/Laser HT onnistui maalinteossa ensin. Tomi Poikoselle tuomittiin estämisestä kahden minuutin rangaistus, jonka aikana Konsta Puutio onnistui iskemään oululaisten toisen maalin. S-Kiekko ei tästä lannistunut. Oululaiset joutuivat alivoimalle, S-Kiekko otti Juho Nikun pois seinäjokisten maalinsuulta ja kiitti aikalisän jälkeen, kun Jaska Ojanperä tulitti kiekon verkon perukoille. Syöttöpisteet S-Kiekon ensimmäiseen maaliin kuittasivat Eemeli Alanen ja Petri Viitamäki. Sama kuvio toistui muutama minuutti tämän jälkeen. AIK/Laser HT joutui alivoimalle, S-Kiekko otti maalivahdin pois ja Ojanperälle tarjottiin vetopaikka. Ojanperä tasoitti ottelun kovalla lyöntilaukauksella, joka ohitti AIK/Laser HT:n maalilla torjuneen Niko Palsolan. Ottelun varsinainen peliaika päättyi tasatilanteeseen, joten siirryttiin jatkoajalle.

Jatkoajalla S-Kiekko hallitsi kentän tapahtumia, kunnes seinäjokisille tuomittiin joukkuerangaistus. S-Kiekko ja viimeisenä lukkona Juho Niku kestivät ylivoiman ja siirryttiin voittomaalikilpailuun. Voittomaalikilpailussa AIK/Laser HT:n hyökkääjä Anssi Ronkainen oli ainut onnistuja, joten ottelu päättyi oululaisten 2-3 voittoon.

- Oltiin alusta lähtien valmiita otteluun ja pelattiin hyvää kiekkoa. Tiesimme etukäteen, että vastassa on kova joukkue, jolta ei saa mitään ilmaiseksi. Minusta ottelu oli hyvä ja tasainen. Pystyttiin haastamaan kaveria ja parantamaan perjantaista huomattavasti. Totta kai tappio harmittaa, mutta olen todella tyytyväinen ja ylpeä joukkueesta. Nyt vedetään hetki happea ja valmistaudutaan ensi viikkoon, tiivisti S-Kiekon valmentaja Marko Haapala.

S-Kiekolla on tulevalla viikolla kaksi ottelua. Keskiviikkona seinäjokiset suuntaavat Kalajoelle, jossa viime kaudella Mestis-karsintoihinkin yltänyt JHT, astelee vastaan. Lauantaina S-Kiekko palaa kotikaukaloon, kun Koovee Tampereelta, saapuu Seinäjoelle.


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com