Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


02.10.2017
Jyrki Rauhala ei jatka SeiHockey Oy:n toimitusjohtajana

Pitkään S-Kiekon toiminnassa mukana ollut Jyrki Rauhala ei jatka S-Kiekon edustusjoukkuetta hallinnoivan SeiHockey Oy:n toimitusjohtajana. Rauhala ilmoitti vetäytyvänsä SeiHockey Oy:n toimitusjohtajan tehtävästä viime viikon loppupuolella.

Lähes 20 vuotta S-Kiekossa erilaisissa tehtävissä toiminut Rauhala, keskittyy oman liiketoimintansa kasvattamiseen ja siirtyy positiivisin mielin syrjään S-Kiekon päivittäisestä toiminnasta. Rauhala jatkaa SeiHockey Oy:n hallituksessa jäsenenä.

- Otin SeiHockey Oy:n toimitusjohtajan tehtävät vastaan noin kaksi ja puoli vuotta sitten. Lähtötilanne ei ollut helppo, mutta vahva usko tulevaisuuteen ja luottamus kurssin kääntämiseen oli kova. Onnistuimme vahvan tukiryhmän ja uuden hallituksen kanssa muuttamaan suunnan. Tukiryhmä ja hallitus jatkavat edelleen seinäjokisen edustuskiekkoilun kehittämistä, kommentoi SeiHockey Oy:n entinen toimitusjohtaja Jyrki Rauhala.

Muutos on luonnollinen jatkumo viime kauden jälkeen tapahtuneeseen organisaatiomuutokseen. Päättyneen kauden jälkeen, myyntipäällikkönä SeiHockey Oy:ssä toiminut Henri Peltomäki, nimitettiin toiminnanjohtajaksi. Peltomäki otti keväällä vastuun SeiHockey Oy:n operatiivisesta toiminnasta. Entinen toimitusjohtaja Jyrki Rauhala uskoo, että suunta on oikea, vaikka paljon on vielä tehtävää. 

- Tämän tilivuoden alusta on nuori toiminnanjohtaja Henri Peltomäki, on ottanut veneen kipparoinnin hyvin haltuunsa. Uusiutumista ja vereksistä voimaa seinäjokinen jääkiekko tarvitsee aina. Rattaat jatkavat pyörimistä ja tulevaisuus näyttää hyvältä. S-Kiekon urheilullinen toiminta on myös osaavissa käsissä. Kiitän kaikkia kumppaneita ja S-Kiekkolaisia kuluneista vuosista, päättää Rauhala.


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor
Seinäjoen KTK Oy
Rolls
Team Sportia Seinäjoki
Toyota_kotisivu
MA_kt1
Kuortane

 Hotel Sorsanpesä

I-print

Staffpoint