Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


03.10.2017
S-Kiekko matkustaa keskiviikkona haastamaan ennakkosuosikkia!

S-Kiekko jatkaa taistelua Suomi-sarjan alkusarjassa keskiviikkona, kun seinäjokisia isännöi Suomi-sarjan ennakkosuosikki JHT. Viime kaudella aina Mestis-karsintoihin yltäneet kalajokiset, ovat aloittaneet kautensa tahmeasti. Lähes kaikissa ennakkoarvioissa mestariksi nostettu JHT, on onnistunut nappaamaan vain neljä pistettä neljästä pelistä. Alkusarjan ensimmäisessä ottelussa JHT vei täydet pisteet Muik Hockeyltä, mutta sen jälkeen Kajaanin Hokki, Porvoon Hunters ja Kotkan Titaanit ovat voittaneet kalajokiset. Porvoosta JHT onnistui varastamaan yhden pisteen, kun Hunters oli vahvempi voittomaalikilpailun jälkeen.

JHT:n kokoonpano on elänyt viime kaudesta melko paljon. Kovimmat menetykset JHT on kokenut maalivahti- ja hyökkääjäosastolla, kun ykkösmaalivahti Wille Mattila siirtyi Ruotsiin ja viime kauden tekohyökkäjät Tomi Gronoff, Niklas Westerlund ja Ville Lehtonen eivät jatkaneet Kalajoella.

Kovia nimiä on kuitenkin tullut tilalle. Mattilan korvaajaksi kalajokiset hankkivat norjalaisen Fredrik Grønstrandin HPK:n A-junioreista. Nuorella maalivahdilla on isot saappaat täytettävänä, koska Mattila oli viime kaudella yksi sarjan parhaimmista maalivahdeista. Hyökkäykseen JHT hankki muun muassa Huntersissa kovaa jälkeä tehneen Miika Runsalan, liigaseura KooKoosta saapuvan Jesse Espon sekä Asplövenistä Suomeen palaavan Ville Rajalan.

- Tämä on kauden kovin testi meille alkusarjassa. Sarjan ennakkosuosikki, vieraissa ja viikolla. Viikkopeleissä on iso etu kotijoukkueella ja meidän pitää tehdä nappisuoritus, jos meinataan pisteitä tuoda Seinäjoelle. Lähdemme rohkeasti haastamaan ja meiltä ei mitään saa ilmaiseksi. Muutamia pelaajia tulee olemaan pois sairastumisten ja työesteiden vuoksi, mutta sellaista arki on, kommentoi S-Kiekon päävalmentaja Janne Saarenpää keskiviikon ottelua.

Ottelua on mahdollista seurata suorana Fanseat GO -palvelun kautta. Ottelu alkaa Kalajoella 18.30.


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com