Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


06.10.2017
S-Kiekko palaa kotikaukaloon – Koovee Tampereelta vieraaksi!

Muutaman viikon vieraspeliputken jälkeen S-Kiekko palaa kotikaukaloon. Seinäjokiset saavat vieraita Mansesta, kun Koovee Tampereelta saapuu Seinäjoen jäähalliin.

Suomi-sarjassa S-Kiekko ja Koovee ovat kohdanneet jo usean vuoden ajan. Otteluista ei tunnetta ja taistelua puutu. Joukkueet kohtasivat viime kaudella neljästi Suomi-sarjassa. Otteluvoitot tasattiin, kun molemmat onnistuivat voittamaan yhden ottelun varsinaisella peliajalla ja yhden ottelun jatkoajan jälkeen. Joukkueet ovat tällä kaudella kohdanneet kerran. S-Kiekko on perinteisesti osallistunut Kooveen järjestämään Heino Pulli -muistoturnaukseen, jossa tällä kertaa seinäjokiset olivat parempia numeroin 5-4.

Vahvasti kokoonpanonsa uudistanut Koovee, on pelannut alkusarjassa neljä ottelua, joista tamperelaiset ovat onnistuneet napsimaan kuusi pistettä. Sarjataulukossa seinäjokiset ja tamperelaiset ovat peräkkäisillä sijoilla, kun S-Kiekko on kahdeksas ja Koovee yhdeksäs. Ennen Seinäjoelle matkaamista, tamperelaiset vierailevat perjantaina Jyväskylässä, jossa Riemu isännöin tamperelaisia.

- Hienoa päästä pitkästä aikaa pelaamaan kotihalliin. Viimeaikaiset pelit ovat todistaneet, että olemme pelillisesti menneet joukkueena eteenpäin. Emme ole kotona vielä ehjää ja hyvää peliä pystyneet pelaamaan, joten joukkueen tavoite on sellainen huomenna saada esitettyä. Vastustaja on jälleen kova ja se tuo oman positiivisen haasteen huomiseen. Odotamme innolla, että pääsemme pitkästä aikaa kotiyleisön eteen pelaamaan ja haastamaan kovasti vahvistunutta Kooveeta, kommentoi S-Kiekon päävalmentaja Janne Saarenpää.  

Seuraa heitä:

Petri Viitamäki (S-Kiekko): Joukkueen kapteeni on johtanut S-Kiekon ykköskenttää Suomi-sarjassa. S-Kiekon oma kasvatti kantaa myös ”kultakypärää”. Viitamäki on ollut S-Kiekon tehokkain pelaaja Suomi-sarjassa, kun hän on iskenyt viiteen otteluun tehot 0+6. Joukkueen kapteenilta ja koko ykköskentältä vaaditaan hyvää suoritusta lauantaina, jotta pisteet jäävät Seinäjoelle.

Jere Somero (S-Kiekko): Loukkaantumisesta kärsinyt Somero debytoi Suomi-sarjassa S-Kiekon väreissä Kalajoella. Maaliahne hyökkääjä loukkaantui ensimmäisessä harjoitusottelussa D-Kiekkoa vastaan ja varmasti janoaa onnistumisia pitkän tauon jälkeen.

Henri Sandvik (Koovee): S-Kiekossa viime kaudella pelannut 30-vuotias hyökkääjä siirtyi kesken kauden Nokian Pyryyn. Sieltä matka jatkui päättyneen kauden jälkeen Kooveeseen. Neljässä pelissä Sandvik on paukuttanut tehot 6+2, joista viisi maalia VG-62:n verkkoon.

Jimi Palanto (Koovee): Suomen rullakiekkomaajoukkueeseenkin kuuluva Palanto, tunnetaan juonikkaana laitahyökkääjänä, joka osaa myös ratkaista pelejä. Viime kaudella Palanto oli Kooveen tehokkain pelaaja ja sijoittui koko Suomi-sarjan pistepörssissä neljänneksi tehoilla 26+29. Tapparan kasvatilta odotetaan myös tulevalla kaudella tulosta, mutta pystyykö Palanto ihmetekoihin Seinäjoella?

Ottelu alkaa Seinäjoen jäähallissa kello 16. S-Kiekon yhteistyökumppani Sportti Korneri myy ottelun aikana BioSteelin lisäravinnetuotteita, jotka sopivat erityisesti jääkiekkoilijoiden tarpeisiin. Myös S-Kiekon edustusjoukkue käyttää BioSteelin tuotteita! Tervetuloa kannustamaan S-Kiekko voittoon ja tutustumaan BioSteelin tuotteisiin!


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com