Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


07.10.2017
Tiukka vääntö kääntyi Kooveelle – Pisteet matkasivat Tampereelle

S-Kiekko jatkoi taistelua Suomi-sarjassa, kun Koovee matkasi Seinäjoelle haastamaan seinäjokisia. Vähämaalinen ottelu kääntyi lopulta tamperelaisille, kun Koovee oli vahvempi numeroin 2-3. Pitkästä aikaa kotona pelannut S-Kiekko joutui poistumaan kaukalosta ilman pisteitä.

S-Kiekon ja Kooveen väliset ottelut ovat aina olleet täynnä tunnetta ja taistelua. Myöskään lauantain ottelusta ei vauhtia ja vaarallisia tilanteita puuttunut. Koovee onnistui iskemään ottelun ensimmäisen maalin ensimmäisen erän puolivälin jälkeen. Viime kaudella myös Seinäjoella pelannut Henri Sandvik, napautti maalin edestä ottelun ensimmäisen maalin. S-Kiekko tuli tasoihin muutama minuutti myöhemmin ylivoimalla. Ylivoimalla vastustajaa ennenkin rokottanut Jaska Ojanperälle tarjoutui mahdollisuus ja Ojanperä laukoi kiekon ohi Kooveen maalilla torjuneen Niilo Koskisen. Kooveelle tarjottiin ensimmäisessä erässä siirtyä johtoon, kun tamperelaisille tuomittiin rangaistuslaukaus. S-Kiekon maalilla torjunut Juho Niku veti pidemmän korren ja ensimmäiselle erätauolle siirryttiin tasatilanteessa 1-1.

Toinen erä jatkui tasaisena. Molemmat joukkueet onnistuivat luomaan maalipaikkoja, mutta Koovee oli tänään tehokkaampi. Mikko Sulonen ja Jimi Palanto iskivät maalin mieheen ja veivät Kooveen jo kahden maalin erolla johtoon. S-Kiekko onnistui painostamaan tamperelaisia, mutta seinäjokisten ongelmaksi muodostui tehottomuus. Erän lopussa S-Kiekolle tarjottiin vielä viiden minuutin ylivoima, kun Niklas Kummulle tuomittiin pelirangaistus huitomisesta. Koovee kesti ylivoiman ja toiselle erätauolle siirryttiin Kooveen 1-3 johdossa.

Kolmannessa erässä S-Kiekko painoi vimmatusti hyökkäyksiä Kooveen päähän. Kooveen maalilla erinomaisesti torjunut Niilo Koskinen joutui antautumaan erässä vain kerran. Ajassa 57:57 S-Kiekko onnistui ohittamaan Koskisen. Jaakko Svensk onnistui kaventamaan, mutta tällä kertaa se ei riittänyt. Koovee poistui Seinäjoelta kolme pistettä rikkaampana.

- Meidän pelivarmuus ei riittänyt tänään. Kiekot pomppivat ja karkailivat liikaa. Pelitavalla ei ole väliä, jos emme löydä varmuutta ja rauhallisuutta peliimme. Vastustajan maalivahti torjui tänään yli 50 kertaa ja se viestii siitä, että meidän on oltava tehokkaampia, jos haluamme voittaa näitä pelejä. Hirvittävä määrä tuli irtokiekkoja, joihin emme päässeet tänään ensimmäisenä. Silti annoimme tänään kaikkemme ja taistelimme loppuun asti. Meillä oli mahdollisuus voittaa peli, vaikka vastustaja oli kova. Ensi viikolla on aikaa parantaa peliä ja hioa kuviot kuntoon, kommentoi S-Kiekon päävalmentaja Janne Saarenpää.

S-Kiekko hyppää tulevana viikonloppuna bussiin. Ensin seinäjokiset matkaavat Kotkaan, jossa vastaan asettuu Titaanit lauantaina. Sunnuntaina matka jatkuu Porvooseen, jossa Hunters isännöi seinäjokisia.


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com