Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


13.10.2017
S-Kiekko hyppää bussiin viikonloppuna – Määränpäinä Kotka ja Porvoo!

S-Kiekkolla on edessä jälleen vieraspeliviikonloppu, kun seinäjokiset matkaavat Härmän Liikenteen kyydissä lauantaina Kotkaan ja sunnuntaina Porvooseen. Kotkassa S-Kiekkoa isännöi kahdeksannella sijalla majaileva Titaanit. Porvoossa vastaan asettuu sarjakakkonen Porvoon Hunters.

Kotkalaiset ovat aloittaneet alkusarjan väkevästi ja ovat onnistuneet kasaamaan viidestä pelistä yhdeksän pistettä. Ainoastaan Pirkanmaan joukkueet Pyry sekä Koovee jatkoajan jälkeen, ovat onnistuneet varastamaan pisteitä Titaaneilta. Titaanit solmivat kesällä seurayhteistyösopimuksen Mestikseen nousseen Imatran Ketterän kanssa, ja ovat yhteistyön kautta saaneet kokoonpanoonsa useampia vierailijoita Imatralta. Muuten Titaanien kokoonpano ei ole paljon muuttunut viime kaudesta. Viime kauden joukkueesta ovat lähteneet ainoastaan Seinäjoelle siirtynyt Eppu Oksanen sekä Kalle Kolehmainen. Viime kauden jälkeen Kotkaan ovat siirtyneet muun muassa Kiekkokoplassa kovat tehot iskenyt hyökkääjä Petja Summanen, Vierumäki Untedin A-junioreista maalivahti Santeri Levänen sekä Jukurien A-junioreiden viime kauden kapteeni Jere Koikkalainen.

Porvoolaiset ovat aloittaneet kauden todella väkevästi. Hunters on menettänyt vain yhden pisteen alkusarjassa, kun JHT kaatui vasta voittolaukauskilpailun jälkeen 3-2. Alkusarjassa porvoolaiset ovat pelanneet vain yhden ottelun vieraskaukalossa. Ainoan vieraspelinsä Hunters voitti Forssassa, kun FPS kaatui lukemin 3-7. Hunters kohtaa perjantaina kotikaukalossa Titaanit eli molemmat S-Kiekon tulevan viikonlopun vastustajista ottavat yhteen, ennen seinäjokisten saapumista Etelä-Suomeen.

Porvoon Hunters on vahvistaneet kokoonpanoaan viime kaudesta todella paljon. Mestiksestä Porvooseen siirtyivät kesällä Ville Heikkinen (Kiekko-Vantaa), Simo Konttinen (Kiekko-Vantaa), Nikke Kettukangas (Espoo United), Valtteri Lemmetty (Kiekko-Vantaa) sekä Markus Hämäläinen (Peliitat). Muuten joukkueen kokoonpano on pysynyt lähes samana kuin viime kaudella.

- Luvassa on kaksi kovaa vieraspeliä. Olemme pelanneet nyt kolme pelillisesti hyvää ottelua. mutta palkinto on jäänyt saamatta. Uskon, että joukkueella on kova nälkä palata voittokantaan ja tulevana viikonloppuna, on taas kaksi uutta mahdollisuutta hakea pisteitä Seinäjoelle, kommentoi S-Kiekon päävalmentaja Janne Saarenpää. 

Molemmat ottelut alkavat kello 17.00. Fanseat GO -palvelun kautta, voit seurata S-Kiekon otteita vieraskaukalossa. Otteluraportit vieraspeleistä julkaistaan tuttuun tapaan otteluiden jälkeen S-Kiekon Facebook-sivulla sekä Twitter-tilillä.

 Seuraatko somessa jo S-Kiekkoa?


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com