Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


14.10.2017
Titaanien tehokkuus liikaa S-Kiekolle

Lauantaina Kotkaan matkannut S-Kiekko joutui nöyrtymään kotijoukkueen tehokkaaseen viimeistelyyn. Seinäjokiset poistuivat kaukalosta 10-5 tappio niskassaan.

Titaanit aloittivat ensimmäisen erän todella vahvasti. Pelin painopiste oli vahvasti S-Kiekon päässä ja palkinnon kotkalaiset saivat ottelun viidennellä minuutilla. Hyökkääjä Panu Laitinen laukoi terävästi kiekon ohi S-Kiekon maalilla ensimmäistä peliään Suomi-sarjassa pelanneen Edvin Backlundin. S-Kiekko tuli tasoihin muutama minuutti myöhemmin, kun Arttu Ahonen onnistui katkaisemaan syötön keskialueella ja karkasi läpiajoon. Ahonen napautti terävällä rannelaukauksella kiekon ohi Titaanien maalilla torjuneen Santeri Leväsen. Titaanit ottivat jälleen johtoaseman, kun pelikello näytti 12:43. Juho Veneskari laukoi ylivoimalla viivasta, kiekko muutti suuntaa ja painui S-Kiekon verkkoon. S-Kiekko tuli ensimmäisessä erässä vielä tasoihin, kun Petri Viitamäki karvasi kiekon ja syötti maalin eteen Niklas Peltolalle paikan, josta 21-vuotias laitahyökkääjä ei erehtynyt. Ensimmäiselle erätauolle siirryttiin tasatilanteessa 2-2.

Toinen erä oli S-Kiekolle murheellinen. Titaanit iskivät peräti viisi maalia ottelun toisessa erässä. Ensin Saku Viskari onnistui ylivoimalla viemään Titaanit jälleen johtoon ylivoimalla. Seuraavaksi oli Santeri Kuntun vuoro lyödä kiekko ohi Edvin Backlundin ja Titaanit 4-2 johtoon. S-Kiekko vaihtoi neljännen maalin jälkeen maalille Juho Nikun. Maalivahdin vaihtaminen ei muuttanut tilannetta, kun vain 30 sekuntia tämän jälkeen, Juho Veneskari iski illan toisen maalinsa. S-Kiekon aikalisän jälkeen seinäjokiset kavensivat lukemiksi 5-3, kun Jukka Saikkonen teki Suomi-sarjassa ensimmäisen maalinsa. Titaanit onnistuivat toisen erän lopussa vielä kahdesti, kun Santeri Kunttu ja Juho Veneskari iskivät maalit mieheen.

Kolmanteen erään S-Kiekko vaihtoi maaliin Edvin Backundin. Maalinteko jatkui kolmannessa erässä molempiin päihin. S-Kiekko iski erässä kahdesti, kun Eemeli Alanen onnistui ylivoimalla ja Arttu Ahonen iski illan toisen maalinsa. Titaanit onnistuivat kolmesti. Ensin Santeri Kunttu täräytti illan toisen maalinsa. S-Kiekko yritti kavennusta ilman maalivahtia, kun Titaaneille tuomittiin rangaistus. Titaanien Jere Koikkalainen kuitenkin onnistui lyömään kiekon seinäjokisten tyhjään maaliin ja numeroiksi 9-4. Lopussa Santeri Kunttu onnistui vielä sekunti ennen loppua ja näin täydensi kypärätemppunsa. Ottelu päättyi kotkalaisten voittoon numeroin 10-5.

- Oltiin ottelun alussa huonoja. Emme olleet valmiita pelaamaan. Etenkin puolustuspelaamisessa meillä oli ongelmia kahdessa ensimmäisessä erässä. Hävittiin luvattoman paljon kaksinkamppailuita omassa päässä ja työmäärä ei ollut tarvittavalla tasolla. Myöskään maalivahtipelissä ei tänään onnituttu. Nämä asiat kun lyödään yhteen, voitettavasta pelaamisesta tulee vaikeaa. Positiivisena voidaan mukaan kolmannen erän tekeminen ja tehtyjen maalien määrä. Joukkue ei antanut periksi missään vaiheessa ja hallitsimme viimeistä erää. Meidän pitää nollata tämän päivän peli, ottaa positiiviset asiat mukaan ja keskittyä huomiseen koitokseen, kommentoi S-Kiekon päävalmentaja Janne Saarenpää.

Sunnuntaina S-Kiekon vieraspeliviikonloppu jatkuu Porvoossa, jossa seinäjokisia isännöi Hunters.

- Huominen vastustaja kuuluu sarjan kovimpiin joukkueisiin, joten iso ryhtiliike pitää tapahtua, jos pisteitä meinataan ottaa mukaan, Saarenpää lopettaa.


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com