Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


20.10.2017
Tuplapeliviikonloppu Seinäjoella – AIK/Laser HT ja Pyry saapuvat Seinäjoelle!

S-Kiekko lähtee hakemaan paluuta pistekantaan viikonloppuna kotikaukalossa. Sarjataulukossa 12. sijalla majailevat seinäjokiset, ovat pelanneet alkusarjassa vasta kaksi peliä kotona. Helpolla S-Kiekko ei tule pääsemään viikonloppuna, kun kaksi kovaa joukkuetta saapuu taistelemaan pisteistä Seinäjoelle.

Lauantaina Seinäjoelle saapuu AIK/Laser HT. Joukkueet ovat ottaneet yhteen alkusarjassa jo kerran. Oulunsalossa AIK/Laser HT oli voittolaukauskilpailun jälkeen vahvempi numeroin 3-2. Nyt ottelussa lähtökohdat ovat erilaiset, kun S-Kiekko pääsee kotiyleisön edessä taistelemaan täydestä pistepotista. Nälkäinen S-Kiekko on varmasti valmis, kun kiekko tippuu jäähän lauantaina. Lauantain ottelun tarjoaa S-Kiekon pääyhteistyökumppani Pirjon Pakari.

Sunnuntaina S-Kiekko saa vieraita Nokialta, kun Pyry matkustaa Seinäjoelle. Sarjataulukossa toisella sijalla olevat nokialaiset, ovat aloittaneet kauden todella vahvasti. Pyry on voittanut kahdeksasta ensimmäisestä ottelusta seitsemän ja ainoan tappion nokialaiset kokivat FPS:lle. Paljon kokoonpanoa uudistaneet nokialaiset ovat nuorentaneet kokoonpanoa runsaasti. Peräti 17 uutta pelaajaa tälle kaudelle hankkinut Pyry, janoaa varmasti lisää voittoja, mutta nähtäväksi jää, pystyvätkö nokialaiset poistumaan Seinäjoelta pisteiden kanssa. S-Kiekolla on varmasti sanottavansa tähän. Sunnuntain ottelun tarjoaa S-Kiekon pääyhteistyökumppani Minimani.

- Meillä on todella hyvä harjoitusviikko takana. Joukkueen kanssa olemme käyneet läpi pelaamisen ongelmakohtia ja löydetty asiat, joita tarvitsee kehittää. Näitä asioita ollaan myös saatu konkreettisesti eteenpäin. Joukkueella on kova tahtotila palata voittokantaan tulevana viikonloppuna, kommentoi S-Kiekon päävalmentaja Janne Saarenpää.

Seuraa heitä:

Antti Pöllänen (S-Kiekko): Kajaanista Seinäjoelle kesällä siirtynyt laitahyökkääjä avasi maalitilinsä viime viikonloppuna Porvoossa. Työteliäs laitahyökkääjä taistelee, riistää ja raastaa. ”Pöllön” pelitapa tuottaa varmasti ongelmia vastustajalle.

Janne Pirttimäki (S-Kiekko): Mestisjoukkue IPK:sta Seinäjoelle lainattu puolustaja tekee debyyttinsä kotikaukalossa. 22-vuotias puolustaja on päässyt harjoittelemaan laadukkaasti joukkueen mukana ja varmasti haluaa osoittaa, että pystyy nousemaan S-Kiekon puolustuksen tukipilariksi.

Jani Saarni (AIK/Laser HT): Oulunsalolaisten tämän kauden paras pistemies, on onnistunut iskemään kahdeksaan peliin tehot 3+5. 24-vuotias keskushyökkääjä jäi viimeksi ilman maaleja, mutta varmasti haluaa heiluttaa S-Kiekon maaliverkkoa lauantaina.

Taneli Marjeta (AIK/Laser HT): Mestisjoukkue Rokissa try-outilla käynyt puolustaja palasi Oulunsaloon, kun sopimusta ei syntynyt. Isokokoinen puolustaja kuuluu AIK/Laser HT:n johtaviin pelaajiin ja Marjetalla on iso työ pitää S-Kiekon hyökkäys kurissa lauantaina.

Mikael Saari (Pyry): Tällä hetkellä Suomi-sarjan kuumin maalivahti on kovan paikan edessä sunnuntaina, jos käsky maalinsuulle käy. Alkukaudesta 21-vuotias maalivahti on ottanut kiekkoja kiinni yli 96 prosentin varmuudella. Varmaa on se, että helpolla Pyryn maalivahti ei pääse sunnuntaina.

Jesse Koskelo (Pyry): S-Kiekon paidassakin viime kaudella esiintynyt 22-vuotias puolustaja, siirtyi kesällä Hermeksestä Nokialle. Pelicansin kasvatti on aloittanut Pyryn paidassa vahvasti. Koskelo on onnistunut iskemään kahdeksaan peliin tehot 3+4. Koskelolta vaaditaan nappisuoritusta kaukalon molemmissa päissä, jos nokialaiset meinaavat poistua pisteiden kanssa Seinäjoelta.

Viikonlopun otteluihin on lanseerattu kampanjalippu. Kampanjalipulla pääset edullisemmin molempiin viikonlopun otteluihin hintaan 12 euroa (norm. 16 euroa). Kampanjalipun pystyt hankkimaan lipunmyynnistä. Lauantain ottelu alkaa Seinäjoen jäähallissa kello 16 ja sunnuntaina kiekko tippuu kello 17. Molemmat ottelut lähetetään normaalisti Fanseat GO -palvelun kautta. Tervetuloa kannustamaan S-Kiekko takaisin pistekantaan!


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com