Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


21.10.2017
Tehottomuus jatkuu – AIK/Laser HT voittoon kolmannen erän maaleilla

S-Kiekko kohtasi lauantai-illan ottelussa AIK/Laser HT:n Oulunsalosta. Vähämaalinen ottelu päättyi lopulta AIK/Laser HT:n voittoon. Oulunsalolaiset poistuivat Seinäjoelta 0-2 voitto ja kolme pistettä mukanaan.

Ottelu alkoi hyvin tasaisissa merkeissä. Seinäjokiset pystyivät luomaan paremmat maalipaikat, mutta jälleen tehottomuudesta muodostui S-Kiekolle ongelma. Molempien joukkueiden maalivahdit onnistuivat nollaamaan vastustajan maalintekoyritykset. Ensimmäiselle erätauolle siirryttiin tasatilanteessa 0-0.

Toisessa erässä AIK/Laser HT otti pelin haltuunsa. S-Kiekko oli paikoittain ongelmissa AIK/Laser HT:n vahvan painostuksen kanssa. S-Kiekon maalilla pelannut Juho Niku kuitenkin piti seinäjokiset hyvin mukana pelissä ja maalinsa puhtaana. 

Kolmannessa erässä kaukalon laidat ryskyivät. Molemmat joukkueet yrittivät vimmatusti luoda maalipaikkoja ja tämä näkyi. Peli kääntyi nopeasti päädystä toiseen. Ottelun ensimmäinen maali nähtiin vasta kolmannen erän puolivälin jälkeen. Oulunsalolaisten Jani Saarni onnistui ohittamaan Nikun ja vei AIK/Laser HT:n johtoon. S-Kiekko yritti vielä ilman maalivahtia kavennusta, mutta tässä seinäjokiset eivät onnistuneet. Ottelu päättyi AIK/Laser HT:n 0-2 voittoon.

- Ensimmäinen erä pelattiin todella hyvin. Toisessa erässä peli levisi käsiin. Kolmannessa erässä paransimme ja joukkueella oli kova yrittäminen. Nollalla maalilla ei voi voittaa pelejä. Meillä oli runsaasti maalipaikkoja, mutta viimeistely ontui. Tasainen peli, mutta meidän peli oli ailahtelevaa. Käsitellään peli ja tehdään vaadittavat toimenpiteet, kommentoi S-Kiekon päävalmentaja Janne Saarenpää.

S-Kiekko luistelee seuraavan kerran kaukaloon jo huomenna, kun Seinäjoelle saapuu Pyry Nokialta. Ottelu alkaa Seinäjoen jäähallissa kello 17. Tervetuloa!


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com