Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


22.10.2017
Niku nollasi Pyryn – Kolme pistettä jäi Seinäjoelle!

Lauantaina koettua tappiota AIK/Laser HT:lle ei keritty kauaa miettimään, kun sunnuntaina seinäjokiset saivat vastaansa yhden Suomi-sarjan kärkijoukkueista, Nokian Pyryn. Vahvasti kauden aloittanut Pyry joutui toteamaan S-Kiekon paremmaksi sunnuntai-illan jännitysnäytelmän jälkeen. S-Kiekko poistui kotikaukalosta 2-0 voitto takataskussaan.

Ottelu oli alusta lähtien hyvin vauhdikasta kiekkoa. Kiekko liikkui hyvin nopeasti päädystä toiseen ja molemmat joukkueet pystyivät luomaan maalipaikkoja. Kotijoukkue S-Kiekko aloitti maalinteon, kun ottelua oli pelattu 9:20. Tomi Poikonen ja Petri Viitamäki pelasivat hyvin yhteen ylivoimalla ja kapteeni Viitamäen käyttösyötöstä Poikonen laukoi napakalla rannelaukauksella S-Kiekon 1-0 johtoon. S-Kiekon avausmaalin jälkeen ei kauaa kestänyt, kun lukemat muuttuivat tulostaululla jälleen. Janne Pirttimäki ja Jaakko Svensk riistivät kiekon Pyryn maalin takana ja tarjosivat paikan Jere Somerolle. 22-vuotias YJK:n kasvatti ei erehtynyt ja ohitti Pyryn maalilla pelanneen Tomi Raution. Somerolle maali oli kauden ensimmäinen alkusarjassa.

Toisessa erässä Pyry otti ottelusta komennon. Nokialaiset tulittivat seinäjokisten maalia kohti yhteensä 19 kertaa, mutta loistavasti pelannut S-Kiekon maalivahti Juho Niku, piti edelleen S-Kiekon mukana pelissä ja maalinsa puhtaana. S-Kiekko puolusti omaa maaliaan vimmatusti ja pystyi säilyttämään toisessa erässä johtolukemat 2-0.

Kolmas erä jatkui toisen erän tavoin nokialaisten hallinnalla. Pelin painopiste oli vahvasti S-Kiekon päässä, mutta sisukkaasti seinäjokiset varjelivat maaliaan. Kotiyleisön kannustamana S-Kiekko onnistui kestämään nokialaisten paineen ja voitti ottelun 2-0. S-Kiekon maalivahti Juho Niku torjui kauden ensimmäisen nollapelinsä, pysäyttämällä yhteensä 54 laukausta. Seinäjokiset nappasivat pitkästä aikaa täydet kolme pistettä ja passittivat sarjan kärkipäässä majailevan Pyryn pisteittä paluumatkalle.

- Todella hienolla asenteella ja ennen kaikkea joukkueena tultiin tähän peliin. Eilisen jälkeen tehtiin pieniä muutoksia kokoonpanoon ja toimintamalleihin. Pelaajat puhuivat keskenään, mitä voittavat asiat ovat ja minkälaisen tahtotilan voittaminen vaatii. Tulos on tässä. Joka äijä jätti kaiken jäälle ja ansaittiin tämä voitto, kommentoi S-Kiekon päävalmentaja Janne Saarenpää.

Tulevalla viikolla S-Kiekko jatkaa otteluitaan kotona ja vieraissa. Ensi viikon lauantaina Seinäjoelle saapuu sarjanousija Muik Hockey. Sunnuntaina S-Kiekko matkaa Poriin, jossa seinäjokisia isännöi KHT.

- Ensi viikolla jatketaan työntekoa. Viikonloppuna on vastassa taas kaksi mittaria meidän sen päivän tasolle yksilöinä ja joukkueena. Toivon, että tämänpäiväisestä pelistä jäisi pelaajille mieleen, mitä voittaminen tässä sarjassa vaatii. Se on mahdollista saavuttaa, jos sitä haluaa tarpeeksi, päättää Saarenpää.


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com