Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


23.10.2017
Omia junioreita työharjoitteluun toimistolle!

S-Kiekon edustusjoukkueen yhteistyökumppanin Sedun ensimmäisen vuoden merkonomiopiskelijat Elmeri Marjomäki ja Elias Märijärvi, ovat tulleet toimistolle työharjoitteluun. Marjomäki pelaa S-Kiekon B-junioreissa maalivahtina ja Märijärvi edustusjoukkueessa hyökkääjänä. Opiskelijat ovat innoissaan harjoittelupaikasta ja palavat halusta oppia uusia asioita.

- Olen halunnut aina päästä työskentelemään jääkiekon pariin ja näkemään, millaista työtä toimistolla tehdään. Hienoa, että S-Kiekko antaa mahdollisuuden oppia myös kaukalon ulkopuolella, Marjomäki kertoo.

Juniorit ovat työharjoittelussa toimistolla 23.10- 3.11.2017 ja 26.3- 10.4.2018. He työskentelevät muun muassa verkkokaupan ja sosiaalisen median parissa. Lisäksi he osallistuvat edustusjoukkueen ottelutapahtumiin sekä edustuskiekkoilun kokonaisvaltaiseen kehitykseen.

- Olen ollut aina kiinnostunut siitä mitä urheiluseuran kulisseissa tapahtuu, ja mitä tällaisen seuran johtamiseen sisältyy. Tämä on vähän erilainen työharjoittelu, kun mihin urheilukaupoissa ja marketeissa olen tottunut, kommentoi edustusjoukkueessa pelaava Märijärvi.

 Marjomäki ja Märijärvi


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com