Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


27.10.2017
Taistelu Pohjanmaan herruudesta jatkuu lauantaina!

Seinäjoella taistellaan lauantaina pohjanmaan herruudesta, kun viime viikonloppuna voittojen tielle palannut S-Kiekko, saa vastaansa Muik Hockey:n Uudestakaarlepyystä. Viimeksi joukkueiden kohdatessa S-Kiekko oli vieraskentällä vahvempi numeroin 3-6.

Sarjanousija Muik Hockey on sijoittunut sarjan häntäpäähän voitettuaan ensimmäisestä kymmenestä ottelusta vain yhden. Joukkue on kuitenkin todella yllätysvalmis, kuten JHT sai huomata taivuttuaan Uusikaarlepyylaisille numeroin 2-1. Sarjassa 13. oleva S-Kiekko haluaa varmasti ottaa pisteet kotiluolassaan ja parannella osakkeitaan sarjataulukossa. Voitetun Pyry-pelin jälkeen, seinäjokiset janoavat entistä nälkäisemmin lisää päänahkoja vyölleen.

- Meille kaksi erittäin tärkeää peliä viikonloppuna. Muik Hockey on todistanut olevansa vaarallinen vastahyökkäysjoukkue ja erittäin sinnikäs joukkue henkisesti. Joka pelaajan pitää olla valmis taistelemaan täydestä pistepotista. Viime sunnuntai todisti, että kun tahtotaso on jokaisella tapissa, voidaan voittaa mikä joukkue tahansa. Valmistaudutaan joukkueena ja yksilöinä mahdollisimman laadukkaasti ja lähdetään taistelemaan voitosta lauantaina, kommentoi S-Kiekon päävalmentaja Janne Saarenpää.

Seuraa heitä:

Arttu Ahonen (S-Kiekko): S-Kiekon edustusjoukkueen väreissä kaudesta 12-13 pelannut Ahonen, pelaa uransa parasta kautta Suomi-sarjassa. 23-vuotias KPK:n kasvatti on iskenyt kymmeneen peliin tehot 3+3 ja vakiinnuttanut roolinsa S-Kiekon kahdessa ensimmäisessä kentässä. Mäntästä lähtöisin oleva voimahyökkääjä on isossa roolissa, kun S-Kiekko lähtee puolustamaan Pohjanmaan herruutta. 

Eemeli Pöytälaakso (S-Kiekko): Erityisesti vierasjoukkueille tuttu S-Kiekon oma kasvatti, ei ole onnistunut avaamaan pistetiliään vielä Suomi-sarjassa. Katsojaystävällistä jääkiekkoa pelaava ”Pötsi”, tunnetaan fyysisenä laitahyökkääjänä, joka tykkää taklata ja pyrkii pääsemään vastustajan ihon alle. Pystyykö Pöytälaakso avaamaan pistetilinsä viikonloppuna? Onnistumisia vaaditaan laajalta rintamalta, jos seinäjokiset haluavat nousta sarjataulukossa.

Artem Gornostajev (Muik Hockey): Uusikaarlepyyläisiä vuodesta 2011 lähtien edustanut virolainen, on iskenyt tällä kaudella 5 otteluun tehot 1+3. 24-vuotiaalla hyökkääjällä on kokemusta myös kansainvälisistä peleistä Viron maajoukkueessa. Löytääkö viime kaudella huimat 52 tehopistettä II-divisioonassa iskenyt pistenikkari reiän S-Kiekon puolustuksesta?

Mika Siekkinen (Muik Hockey): 32-vuotias puolustaja on Muik Hockey:n oma kasvatti. Joukkueen kokeneimpiin pelaajiin kuuluva Siekkinen, kuuluu Muik Hockey:n puolustuksen kulmakiviin. Uusikaarlepyyläisten puolustus joutuu tekemään ison työn lauantaina, jos Muik Hockey haluaa pimentää S-Kiekon ja poistua Seinäjoelta pisteiden kanssa.

Ottelu alkaa Seinäjoen jäähallissa kello 16. Ottelun aikana on myös mahdollisuus hankkia S-Kiekon fanituotteita myyntipisteestä, joka sijaitsee kahvion läheisyydessä. Voit seurata ottelua myös Fanseat GO -palvelun kautta. Ensimmäistä kertaa lähetyksessä on myös selostus. Tervetuloa kannustamaan S-Kiekko Pohjanmaan herruuteen ja tutustumaan S-Kiekon fanituotteisiin!


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com