Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


28.10.2017
S-Kiekko murskasi sarjanousijan – Pohjanmaan herruus pysyy Seinäjoella!

Lauantai-iltana taisteltiin Seinäjoen jäähallissa Pohjanmaan herruudesta. Sarjanousija Muik Hockey Uusikaarlepyystä lähti haastamaan S-Kiekkoa, joka viime sunnuntaina kaatoi Pyryn kotikaukalossa. Muik Hockey joutui poistumaan kaukalosta häviäjänä, kun seinäjokiset murskasivat sarjanousijan lukemin 9-1.

Ottelu alkoi tasaisena. Molempien joukkueiden pelistä näkyi, että jäällä luisteli kaksi hermostunutta joukkuetta. Ensimmäisen erän kuluessa, S-Kiekko otti ottelun hallintaansa. Muik Hockey pääsi muutamaan otteeseen yrittämään maalintekoa, mutta S-Kiekon maalilla torjunut Juho Niku oli mies paikallaan ja esti uusikaarlepyyläisten yritykset. Ottelun ensimmäinen maali nähtiin ylivoimalla ottelun 15. minuutilla. Jere Marjamäki laukoi viivasta komean laukauksen, joka painui Muik Hockey:n maaliin. Johtomaalista ei kerinnyt kulua kuin muutama minuutti, ja lukemat olivat 2-0. Arttu Ahonen iski kiekon ohi Muik Hockey:n maalilla torjuneen Elias Lindvallin ja vei S-Kiekon kahden maalin johtoon. Näistä lukemista siirryttiin myös ensimmäiselle erätauolle. 

Toisen erän alussa nähtiin Muik Hockey:n kavennusmaali, kun Johann Fosse De Jonge sivakoi paluukiekosta uusikaarlepyyläisten kavennuksen. Tämä maalin jälkeen, S-Kiekko otti jälleen pelin täysin hallintaansa. S-Kiekko onnistui toisessa erässä lyömään Muik Hockey:n maaliin kiekon viidesti. Ensin Eemeli Pöytälaakso avasi maalitilinsä ja käänsi kiekon uusikaarlepyyläisten maaliin. Vain minuutti tästä, ja Jaakko Svensk laukoi ylivoimalla S-Kiekon jo kolmen maalin johtoon. Seuraavaksi vuorossa oli Antti Pöllänen, joka ohjasi Jere Marjamäen lähettämän kudin maalin perukoille. Petri Viitamäki ja Arttu Ahonen toistamiseen, onnistuivat vielä maalinteossa ja toisen erän jälkeen tulostaulu näytti lukemia 7-1.

Kolmannessa erässä S-Kiekko jatkoi siitä, mihin toisessa erässä jäivät. Seinäjokiset hallitsivat kentän tapahtumia. Seinäjokiset painoivat kiekkoa Muik Hockey:n päätyyn ja onnistuivat ottelun viimeisessä erässä vielä kahdesti. Ensin Jaska Ojanperä laukoi rannelaukauksella numeroiksi 8-1. Petri Viitamäki sinetöi ottelun loppulukemat vielä ylivoimalla, ja sinetöi murskaavat loppulukemat 9-1.

- Pelasimme tänään ehjän ottelun. Lämmittää, että pystyimme isossa johtoasemassa pelaamaan laadukkaasti hyökkäys- ja puolustuspäässä. Vastustaja on tunnettu nopeista vastahyökkäyksestä, ja tänään Muik Hockey ei saanut onnistuneita vastahyökkäyksiä luotua. Se kertoo siitä, että ollaan halukkaita tekemään töitä molempiin suuntiin. Lisäksi on hienoa, että onnistumisia tuli laajalla rintamalla. Erityisesti neloskenttä pelasi tänään miehekkäästi, kommentoi S-Kiekon päävalmentaja Janne Saarenpää.

S-Kiekko jatkaa voittojen metsästystä huomenna, kun seinäjokiset suuntaavat Poriin, jossa S-Kiekkoa isännöi KHT.

- Nyt nautitaan tästä hetkestä tämä ilta ja huomenna on jälleen uusi peli ja uusi vastustaja. Meidän pitää olla valmiina huomenna samalla tavalla kuin kahdessa viime pelissä, päättää Saarenpää.


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com