Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


03.11.2017
S-Kiekko hakee pisteitä lauantaina Jyväskylästä – Sunnuntaina sarjanousija Seinäjoelle!

Voittoputkessa porskuttavat seinäjokiset jatkavat taistelua Suomi-sarjassa viikonloppuna. Lauantaina S-Kiekko matkustaa Jyväskylään, jossa kaukaloon luistelee vastustajaksi D-Kiekko. Sunnuntaina Seinäjoelle saapuu toinen Suomi-sarjaan viime kauden päätteeksi nousseista joukkueista, Järvenpään Haukat.

Kauden ensimmäisessä kohtaamisessa D-Kiekko varasti Seinäjoelta pisteet Jyväskylään. D-Kiekko jätti seinäjokiset tylysti nollille ja poistui kaukalosta 0-3 voitto takataskussaan. Jari Tapperin luotsaama joukkue aloitti vahvasti alkusarjassa, mutta viimeisestä viidestä pelistä joukkue on onnistunut nappaamaan vain yhden pisteen. Vielä ennen lauantain ottelua, D-Kiekko matkustaa Tampereelle testaamaan Kooveen kuntoa.

Entisen NHL-pelaaja Sami Heleniuksen luotsaamat Haukat, ovat aloittaneet alkusarjan tahmeasti. Sarjataulukon häntäpäässä sijalla 15. majailevat järvenpääläiset, ovat napanneet kahdestatoista pelistä kahdeksan pistettä. Haukkojen käyrä on kuitenkin viimeisimmissä peleissä kääntynyt ylöspäin. Joukkue on voittanut Muik Hockey:n kahdesti ja pystynyt haastamaan ennakkoon sarjan kovimpiin joukkueisiin kuuluvia vastustajia. Tasaiset ottelut Kooveeta, JHT:ta ja HCIK:ta vastaan kertovat siitä, että joukkue on potentiaalinen yllättäjä, joka varmasti nälkäisenä haluaa viedä pisteet mukanaan Seinäjoen reissulta.

- Joukkueen viimeaikaiset otteet pelillisesti ja ennen kaikkea halu ja asenne, ovat olleet huippuluokkaa. Toki pelillisiä asioita on saatu eteenpäin, mutta kyllä voittamisen tärkein asia on se, että laitetaan aivan kaikki likoon. Tämän tahtotason haluamme säilyttää tulevan viikonlopun peleissä. Lisäksi kun saamme peliin mukaan ja näkyviin ne asiat, joita on harjoiteltu, pystymme taistelemaan molemmissa peleissä voitosta, kommentoi S-Kiekon päävalmentaja Janne Saarenpää.

Seuraa sunnuntaina heitä:

Niklas Peltola (S-Kiekko): 21-vuotias laitahyökkääjä on löytänyt hyvän pelivireen. Vaikean viime kauden jälkeen, Peltola on noussut yhdeksi S-Kiekon vaarallisimmista hyökkääjistä. Taitava laitahyökkääjä osui viime viikonloppuna Porissa ja valittiin joukkueen sisällä ottelun parhaaksi pelaajaksi. Peltolalta voidaan odottaa tulosta myös viikonloppuna, kun taistellaan jälleen tärkeistä pisteistä.

Joona Putkonen (S-Kiekko): S-Kiekon neloskenttää johtava Putkonen ja koko S-Kiekon neloskenttä, ovat nostaneet tasoaan alkusarjan kuluessa. S-Kiekon oma kasvatti, nousi edustusjoukkueen mukaan kesällä ja on pystynyt vakiinnuttamaan paikkansa S-Kiekon edustusjoukkueen kokoonpanossa. Lupaavan keskushyökkääjän ja muun neloskentän täytyy onnistua viikonloppuna, jos S-Kiekko haluaa jatkaa voittoputkeaan.

Nikolas Ulessi (Haukat): Italiasta Suomeen B-ikäisenä rantautunut Ulessi, on alkusarjassa ollut Haukkojen tehokkain pelaaja. 22-vuotias laitahyökkääjä on latonut kahdessatoista pelissä tehot 4+7. Viime kaudella KJT:n paidassa Suomi-sarjaa pelannut Ulessi, on myös edustanut myös Italian U18 maajoukkuetta kaudella 12-13. Laitahyökkääjällä on iso työ sunnuntaina, jos järvenpääläiset haluavat pisteet Seinäjoelta.

Perttu Lesch (Haukat): Viime kauden jälkeen Lesch siirtyi Bluesin A-junioreista vahvistamaan Haukkoja Suomi-sarjaan. 21-vuotias laitahyökkääjä on pelannut junioreissa myös Jokereiden, HIFK:n ja Kiekko-Vantaan junioriorganisaatioissa. Kymmenessä pelissä Lesch on onnistunut iskemään tehot 1+2. Pystyykö lupaava Lesch nousemaan sunnuntaina ratkaisijaksi? Se nähdään sunnuntaina.

Molempia otteluita pystyt seuraamaan Fanseat GO -palvelun kautta. S-Kiekon kotiottelussa sunnuntaina on selostus ja ensimmäistä kertaa mukana on myös asiantuntija. Lauantaina ottelu alkaa Jyväskylässä kello 16:10. S-Kiekon kotiottelu sunnuntaina alkaa kello 17.00. Tervetuloa kannustamaan S-Kiekko pisteisiin!


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor
Seinäjoen KTK Oy
Rolls
Team Sportia Seinäjoki
Toyota_kotisivu
MA_kt1
Kuortane

 Hotel Sorsanpesä

I-print

Staffpoint