Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


04.11.2017
D-Kiekko rokotti tehokkaasti virheistä – Pisteet jäivät Jyväskylään

S-Kiekko aloitti viikonlopun Jyväskylässä, jossa vastaan asettui D-Kiekko. Jyväskyläläiset korjasivat täyden pistepotin ja passittivat seinäjokiset pisteittä kotimatkalle. D-Kiekko oli lopulta vahvempi lukemin 4-1.

Ottelu lähti liikkeelle kotijoukkueen hallinnassa. D-Kiekko vei peliä ja seinäjokiset joutuivat puolustuskannalle. S-Kiekko pääsi paremmin mukaan erän edetessä, mutta erän ainoan maalin onnistui lyömään D-Kiekko. Aivan ensimmäisen erän lopussa, jyväskyläläisten Aku Palsola sai vetopaikan, josta mies ei erehtynyt. Ensimmäiselle erätauolle siirryttiin kotijoukkueen 1-0 johdossa.

Toisessa erässä molemmille joukkueille tuomittiin runsaasti jäähyjä. Rikkonaisen toisen erän ainoan osuman onnistui jälleen iskemään kotijoukkue. Isäntien Juho Nyman sai syötön maalin eteen Juho Häyriseltä ja viimeisteli numeroiksi 2-0. Näistä numeroista lähdettiin viettämään myös toista erätaukoa.

Kolmanteen erään S-Kiekko sai hyvän alun. Seinäjokiset onnistuivat luomaan maalipaikkoja ja saivat siitä palkinnon, kun pelikello näytti 45:42. Jaakko Svensk onnistui rikkomaan kuparisen ja kaventamaan tilanteeksi 2-1. Svenskin maalin jälkeen, S-Kiekolle tarjottiin mahdollisuus tasoitukseen ylivoimalla. Maali ylivoimalla syntyi, mutta väärään päähän. Kotijoukkueen Juho Häyrinen pääsi seinäjokisten virheistä viemään D-Kiekon kahden maalin johtoasemaan. Aivan ottelun lopussa, S-Kiekko yritti vielä kavennusta ilman maalivahtia. D-Kiekon Mikko Sairanen löi kiekon tyhjään maaliin ja näin loppulukemat 4-1.

- Emme olleet alussa valmiita pelaamaan. Varsinkin ensimmäinen kymmenen minuuttia oli vaikeaa meille. Tämän jälkeen pääsimme paremmin peliin mukaan. Toinen erä oli parempi, mutta erikoistilanteet vaikeuttivat omaa peliämme. Kolmas erä oli meiltä paras erä tänään. Olimme 5v5 -pelissä kuskin paikalla kolmannessa erässä ja loimme riittävästi maalipaikkoja pelin voittamiseksi. Tämä oli niitä iltoja, kun ei vain mennyt sisään. Tavoitteena on päästä takaisin tasaiseen omaan peliin huomiseksi, kommentoi S-Kiekon päävalmentaja Janne Saarenpää.

Seuraavan kerran pisteistä taistellaan huomenna sunnuntaina. S-Kiekko palaa kotikaukaloon, johon vastustajaksi saapuu sarjanousija Haukat Järvenpäästä. Ottelu alkaa Seinäjoen jäähallissa kello 17.00. Ottelua on mahdollista seurata Fanseat GO -palvelun kautta.


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com