Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


06.11.2017
Työharjoittelijat palaavat opintoihinsa

S-Kiekon edustusjoukkueen toimistolla työharjoittelussa olleet SEDU:n ensimmäisen vuoden merkonomiopiskelijat Elmeri Marjomäki ja Elias Märijärvi palaavat työharjoittelun jälkeen takasin koulunpenkille.

Elmerin ja Eliaksen kokemukset työharjoittelusta:

”Työharjoittelumme ensimmäinen osa on suoritettu ja on aika palata koulunpenkille jatkamaan opintoja. Harjoittelu on mennyt nopeasti ja työ on tuntunut mieluisalta. Työn kiinnostavuutta on lisännyt se, että olemme päässeet työskentelemään rakkaan harrastuksemme parissa. Käsityksemme työstä on muuttunut, sillä urheiluseuran johtamiseen liittyy paljon muutakin kuin urheiluun liittyvät asiat. Oppia on tullut lisää ja koulussa opittuja taitoja on päässyt soveltamaan tositoimissa. Seuran toiminnanjohtaja Henri Peltomäki on järjestänyt harjoittelun hienosti harrastustemme ja muun elämän yhteen sovittamisen huomioimalla. Vaikka töitä on piisannut, joustavuutta työajoissa ja -tehtävissä on ollut. Olemme päässeet osallistumaan seuran markkinointiin ja kehittämiseen, sekä asiakaspalvelutaidot ovat kehittyneet erilaisissa asiakaspalvelutilanteissa. Esimerkiksi olemme myyneet S-Kiekon fanituotteita edustusjoukkueen ottelutapahtumissa ja osallistuneet ottelutapahtuman järjestämiseen. Kädenjälkemme saattaa olla pienissä määrin havaittavissa S-Kiekon toiminnassa, mikä tuntuu erityisen hienolta. Jäämme mielenkiinnolla odottamaan harjoittelun toista osaa, joka on myöhemmin keväällä. Kiitos SeiHockey Oy työharjoittelun mahdollistamisesta ja onnea loppukauden peleihin”.

Edustusjoukkueen toimistolla ollaan todella tyytyväisiä omien junioreiden työpanokseen ja erityisesti työharjoittelijoiden asennoitumiseen.

- Tärkeintä työharjoitteluun tulossa on asenne ja halu oppia uutta. Todella hienoa, että seuran omat juniorit halusivat tulla edustusjoukkueen päivittäiseen toimintaan mukaan. Jo ensimmäisestä päivästä lähtien huomasi, että työharjoittelijat olivat tehneet pohjatyötä ja osoittivat kiinnostusta organisaatiota kohtaan. Paljon käytiin edustuskiekkoilua koskevia kehityskeskusteluita ja työharjoittelijat toivat paljon uusia ajatuksia myös minulle toiminnan kehittämiseksi. Toivottavasti juniorit oppivat työharjoittelun aikana paljon uusia asioita ja tämä työharjoittelu tuo heille uusia ajatuksia ja kokemuksia, joita voi hyödyntää opiskelussa ja tulevaisuudessa työelämässä, kiittelee S-Kiekon toiminnanjohtaja Henri Peltomäki.

Työharjoittelijat palaavat myöhemmin keväällä toimistolle, kun työharjoittelun toinen osa alkaa.


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com