Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


16.11.2017
S-Kiekko ja FYSIO 2000 yhteistyöhön!

S-Kiekon edustusjoukkue ja hyvinvointipalveluja tarjoava FYSIO 2000 ovat aloittaneet yhteistyön. Yhteistyön tarkoituksena on kehittää edustusjoukkueen harjoittelua ja mahdollistaa FYSIO 2000:n monipuolisen osaamisen hyödyntäminen urheiluun liittyvissä osa-alueissa, kuten harjoitteleminen, palautuminen, kehon huoltaminen ja kuntoutuminen. Yhteistyö S-Kiekon päässä otettiin todella hyvin vastaan.

-Todella hienoa, että saimme solmittua yhteistyön paikallisen huippuosaajan kanssa. Haluamme panostaa entistä enemmän pelaajiemme hyvinvointiin ja tarjota pelaajillemme entistä monipuolisemmat mahdollisuudet kehittyä. FYSIO 2000:n laaja hyvinvointipalveluiden valikoima mahdollistaa pelaajille laadukkaat palvelut tavoitteiden saavuttamiseksi. FYSIO 2000 tulee vahvasti näkymään ja kuulumaan toiminnassamme tulevaisuudessa, kommentoi S-Kiekon toiminnanjohtaja Henri Peltomäki.

FYSIO2000 toimii monien urheilijoiden kanssa yhteistyössä ja yrityksessä ymmärretään, kuinka normaalista kuntoilijasta aina huippu-urheilijaan asti, asetetut tavoitteet on mahdollista saavuttaa.

- Monipuolinen harjoittelu, venyttely sekä lihashuolto takaavat monesti urheiluvammojen ennaltaehkäisyn. Meille FYSIO 2000 on tärkeää, että urheilija pystyy tekemään parhaan suorituksensa ja harjoittelemaan täysipainoisesti. Tämän vuoksi olemme solmineen yhteistyösopimuksen myös S-Kiekon edustusjoukkueen kanssa. Takaamme joukkueelle hyvät ja monipuoliset harjoittelu mahdollisuudet, sekä ammattilaisen avun lihashuollossa. Jos urheiluvammoja sattuu - apu on lähellä, kommentoi FYSIO 2000:n asiakas- ja markkinointivastaava Heidi Salo.

Voit tutustua tarkemmin S-Kiekon uuteen yhteistyökumppani FYSIO 2000:n tästä.


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com