Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


17.11.2017
Viikonloppuna reissataan taas!

S-Kiekko hyppää viikonloppuna bussiin ja matkustaa Etelä-Suomeen. Härmän Liikenteen linja-auto vie seinäjokiset lauantaiksi Forssaan, jossa S-Kiekkoa isännöi FPS. Sunnuntaina matka jatkuu, kun Järvenpäässä Haukat saavat uuden mahdollisuuden viedä pisteet seinäjokisilta.

Forssalaiset ovat hinanneet itsensä sarjataulukossa sijalle kaksi. FPS on onnistunut tasaiseen tahtiin haalimaan pisteitä ja nousemaan aina lähemmäs Suomi-sarjan terävintä kärkeä. Forssalaiset ovat onnistuneet säilyttämään viime kauden runkonsa lähes täysin. Viime kaudella joukkueen lento kesti aina välieriin, jossa mestari Imatran Ketterä tiputti forssalaiset nousukarsinnoista. Forssalaiset ovat vahvistaneet viime kauden jälkeen joukkuettaan. Mestiksestä Forssaan saapuivat Niklas Sillanpää (Espoo United) ja S-Kiekon kasvatti Mikko Saikkonen (LeKi). Jeffrey Lawman teki paluun lyhyen Ranskan visiitin jälkeen ja RuoSka:sta forssalaiset hankkivat hyökkääjä Mikko Kuljun.

Järvenpääläiset vierailivat Seinäjoella marraskuun alussa. Seinäjoelta eivät pisteet lähteneet vierasjoukkueen mukana, kun S-Kiekko voitti ottelun numeroin 3-1. Haukat ovat pelanneet tämän jälkeen vain kerran ja onnistuivat kaatamaan Naantalissa kotijoukkue VG-62:n numeroin 2-5. Sarjanousija osoitti Seinäjoella, että se pystyy haastamaan Suomi-sarjassa joukkueen kuin joukkueen ja varmasti haluaa revanssin seinäjokisista sunnuntaina. Seinäjoella käyty tiukka ottelu takaa sen, että myöskään sunnuntaina pisteet eivät helposti lähde S-Kiekon mukana kohti Seinäjokea.
Forssassa lauantaina kiekko tippuu jäähän kello 17.00. Seuraavana päivänä Järvenpäässä ottelu alkaa kello 17.20. Molempia otteluita pystyt seuraamaan suorana Fanseat GO -palvelun kautta.


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com