Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


24.11.2017
VG-62 saapuu Seinäjoelle lauantaina – Forssalaiset saavat revanssin sunnuntaina!

S-Kiekko pelaa tulevana viikonloppua kaksi kotiottelua Seinäjoella. Lauantaina seinäjokisia saapuu haastamaan VG-62 Naantalista. Sunnuntaina FPS saa mahdollisuuden revanssiin, kun forssalaiset matkustavat Seinäjoelle.

VG-62 majailee tällä hetkellä sarjataulukossa sijalla 14. Naantalilaisten alkukausi on ollut todella vaikea. Joukkue on onnistunut keräämään 19 ottelusta vain 12 pistettä. Naantalilaiset kokivat ison menetyksen kesällä, kun joukkueen viime kauden tehokkain pistemies Joni Seinelä, siirtyi kilpailija HCIK:n riveihin. Muuten joukkue on onnistunut säilyttämään viime kauden rungon ja hankkimaan muutamia vahvistuksia, jotka eivät ainakaan vielä ole pystyneet nostamaan naantalilaisia taistelemaan Suomi-sarjan kärkipaikoista.

FPS on aloittanut kautensa väkevästi. Forssalaiset ovat keränneet 41 pistettä 19 ottelusta ja taistelee tällä hetkellä Suomi-sarjan kärkipaikasta Huntersin ja Pyryn takana. Viime kaudella forssalaiset voittivat S-Kiekon kahdesti, mutta tämän kauden ensimmäisessä kohtaamisessa, S-Kiekko pesi kotijoukkue FPS;n tylysti numeroin 0-3. Forssalaiset saavat revanssin ottelusta sunnuntaina, kun FPS saapuu Seinäjoelle. Joukkueiden väliset ottelut ovat aina olleet tiukkaa taistelua ja vääntämistä, joten sunnuntaina voidaan varmasti odottaa kiivasta taistelua pisteistä.

- Kaksi kovaa peliä tulossa viikonloppuna. Tahtotaso on esittää laadukasta ja ennen kaikkea työteliästä sekä aktiivista kiekkoa kotiyleisön edessä. Sarjan kannalta myös kaikki pisteet ovat elintärkeitä ja varaa notkahteluun ei ole. Toivottavasti saamme isokokoisen ja äänekkään kotiyleisön tueksemme, kommentoi S-Kiekon päävalmentaja Janne Saarenpää.

Seuraa heitä:

Juho Niku (S-Kiekko): Tulikuuma maalivahti on tukkinut S-Kiekon maalia hyvällä prosentilla. Niku on tällä hetkellä Suomi-sarjan maalivahtitilastossa sijalla neljä. JYPin on napsinut kiekkoja kiinni torjuntaprosentilla 92,62. 22-vuotias maalivahti on isossa roolissa, kun S-Kiekko lähtee taistelemaan pisteistä viikonloppuna kotikaukalossaan.

Jere Somero (S-Kiekko): Alkukauden loukkaantumisesta toipunut laitahyökkääjä, on parantanut peliään kauden edetessä. Somero on viimeaikaisten peliesitystensä ansiosta noussut S-Kiekon ykköskenttään Petri Viitamäen ja Tomi Poikosen rinnalle. Viime viikonloppuna YJK:n kasvatti iski kahteen peliin tehot 1+3 ja lisää tulosta voidaan odottaa viikonloppuna.

Otto Lehtonen (VG-62): Naantalilaisten tehokkain pelaaja sekä kapteeni. VG-62:n oma kasvatti pelasi viime kaudella yli piste per peli tahdilla ja nakutti tehot 17+22=39. Lehtosen ja naantalilaisten ykköskentän vastuulla on pitkältä tuloksen tekeminen, joten tulosta pitää tulla, jos VG-62 haluaa pisteet Seinäjoelta viedä.

Maalivahdit (VG-62): Naantalilaisten maalivahtikaksikon muodostavat Juuso Ikonen ja Joonas Kautto. Molemmat maalivahdit ovat pelanneet tällä kaudella, mutta torjuntaprosentin valossa, kumpikaan ei ole pystynyt loistamaan. Kumpi aloittaa maalissa lauantaina vai saako nuori Juho Nygård tulikasteensa Suomi-sarjassa?

Jeffrey Lawman (FPS): Lyhyen Ranskan visiitin jälkeen, Forssaan palannut hyökkääjä, on ollut alkusarjassa joukkueen paras maalintekijä. 22-vuotias laitahyökkääjä on iskenyt 11 ottelussa 12 maalia. Viime viikonloppuna Lawman kävi kuumana Forssassa, mutta löytääkö mies maalijyvän Seinäjoella?

Joonas Tala (FPS): LaJy:n kasvatti on ottanut askeleen urallaan. Tala on noussut yhdeksi FPS:n puolustuksen johtohahmoista. 21-vuotias puolustaja on pelannut piste per peli tahdilla ja onnistunut 19 ottelussa iskemään tehot 3+16.

Lauantaina S-Kiekko osallistuu Hair & Beauty Span:n järjestämään pehmolelukeräykseen. Tarkemmat ohjeet ja lisätiedot hyväntekeväisyystempauksesta, löydät S-Kiekon tiedotteesta. Ottelu VG-62:sta vastaan alkaa kello 16. Sunnuntaina S-Kiekon ottelu alkaa tuttuun tapaan kello 17. Molemmat ottelut lähetetään myös Fanseat GO -palvelun kautta.

Tervetuloa osallistumaan lauantaina hyväntekeväisyystempaukseen ja kannustamaan S-Kiekko viikonlopun molemmissa otteluissa voittoihin.


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com