Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


25.11.2017
S-Kiekko jatkaa voittoputkessa – VG-62 jätettiin ilman pisteitä!

S-Kiekon viikonlopun ensimmäinen kotiottelu pelattiin lauantai-iltana. Kotijoukkue S-Kiekko viimeisteli tehokkaasti kolmannessa erässä ja vei täyden pistepotin numeroin 5-1.

S-Kiekko sai otteluun unelma alun, kun seinäjokiset pääsivät ylivoimalla, kun vain 33 sekuntia oli ensimmäistä erää pelannut. Akseli Kalliainen tulitti viivasta ottelun ensimmäisen maalin puolentoista minuutin pelin jälkeen. Muutama minuutti Kallaisen maalin jälkeen, naantalilaiset pääsivät ylivoimalle. Anssi Köykkä-Luopa pelasi paikan Jesse Niemiselle, joka tasoitti ottelun S-Kiekon maalin edestä. VG-62:lle tarjottiin useaan otteeseen mahdollisuutta lisätä maalimääräänsä ylivoimalla, kun kotijoukkueelle tuomittiin jäähyjä. Naantalilaiset eivät onnistuneet lisämaaleissa, joten tasaisen ensimmäisen erän jälkeen, siirryttiin ensimmäiselle erätauolle 1-1 tilanteesta.

Toinen erä jatkui ensimmäisen erän tavoin tasaisena. Naantalilaisille tarjottiin heti toisen erän alkuun kahden miehen ylivoimaa, kun Jaakko Svenskille tuomittiin 2 minuutin rangaistus estämisestä ja Eemeli Pöytälaaksolle 5+20 minuuttia laitataklauksesta. S-Kiekko kuitenkin kesti alivoiman. S-Kiekon maalilla pelannut Juho Niku venyi parhaimpaansa ja onnistui estämään vierasjoukkueen lisämaalit. Ottelun puolivälissä nähtiin ottelun kolmas maali, kun Petri Viitamäki veivasi alivoimalla kiekon ohi vierasjoukkueen maalilla torjuneen Juuso Ikosen. Enempää maaleja toisessa erässä ei nähty, joten toinen erätauko alkoi S-Kiekon 2-1 johdossa.

S-Kiekko karkasi kolmannen erän alussa. Ensin Lauri Haimakainen polki itsensä läpiajoon ja viimeisteli tyylikkäästi S-Kiekon kolmannen maalin. Vain puoli minuuttia tästä ja taas vierasjoukkueen verkko heilui. Jere Somero ja Tomi Poikonen karkasivat alivoimalla ja Someron syötöstä, Poikonen tälläsi numeroiksi jo 4-1. S-Kiekko onnistui vielä ottelun lopussa kertaalleen, kun Arttu Ahonen pamautti kiekon viidennen kerran VG-62:n maaliverkon perukoille. S-Kiekko voitti ottelun lopulta 5-1 ja jatkoi voittoputkeaan, joka kasvoi jo kolmen ottelun mittaiseksi.

- Tahmea ottelu meiltä. Erityisesti kaksi ensimmäistä erää. Oltiin selvästi ottelussa kuskin paikalla mutta kova määrä alivoimaa vaikutti peliimme. Muutama huono hetki omassa pelissä tuli, mutta Niku oli näissä tilanteissa mies paikallaan. Kiitettävä työmäärä laitettiin likoon ja kolmannessa erässä se saatiin vihdoin myös tulostaululle. Rutiinisuoritus meiltä kokonaisvaltaisesti ja saatiin ansaittu voitto, kommentoi S-Kiekon päävalmentaja Janne Saarenpää.

Huomenna S-Kiekon vieraaksi saapuu FPS, jolta S-Kiekko kävi varastamassa pisteet viime viikonloppuna. Päävalmentaja Saarenpää odottaa sunnuntaista tiukkaa taistelua pisteistä.

- Huomenna vastus on kova. Työmäärän ja meidän oman pelin on pysyttävä kasassa, jos kolme pistettä meinataan pitää Seinäjoella, päättää Saarenpää.

Tervetuloa seuraamaan kello 17.00 alkavaa ottelua Seinäjoen jäähalliin! Ottelua on mahdollista seurata myös Fanseat Go -palvelun kautta. Lähetyksessä myös selostus.


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com