Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


27.11.2017
Terveisiä toimistolta osa 3

Paljon on tapahtunut taas viimeisimmän kirjoitukseni jälkeen. Olemme tuoneet paljon uusia asioita toimintaamme ja pyrkineet entisestään kehittämään seinäjokisen edustuskiekkoilua. Tulokset ovat olleet hyviä, mutta paljon riittää vielä tehtävää ja kehitettävää, jotta pystymme saavuttamaan asetetut tavoitteet toimintaamme. Olemme rohkeasti kokeilleet uusia asioita ja pystyneet löytämään erilaisia toimintamalleja, joita pystymme hyödyntämään omassa toiminnassamme. Merkittäviä uudistuksia ja muutoksia on vielä tulossa, mutta niistä enemmän myöhemmin. 

Lokakuussa järjestimme ensimmäisen verkostoitumistapahtuman yhteistyökumppaneillemme. Verkostoitumistapahtumaan osallistui mukava määrä yhteistyökumppaneitamme ja palaute tapahtumasta oli hyvää. Verkostoitumistapahtumien kautta, pyrimme entistä paremmin tarjoamaan liiketoimintaa tukevia toimintoja toiminnassamme mukana oleville yrityksille. Pyrimme erilaisten koulutusten ja muiden aktiviteettien avulla, tuomaan yhteistyöyrityksille uusia ajatuksia, toimintamalleja ja kontakteja, joiden avulla yritys pystyy entisestään kehittämään omaa liiketoimintaansa. Erityisen ylpeä olen siitä, että olemme onnistuneet tuomaan muutamia paikallisia yhteistyökumppaneita yhteen ja he ovat keskenään aloittaneet yhteistyön, josta molemmat osapuolet hyötyvät. Tulevaisuudessa tavoitteemme on myös yrityspuolella profiloitua merkittäväksi toimijaksi, joka pystyy entistä paremmin omalla toiminnallaan tuomaan lisäarvoa yhteistyökumppaneiden liiketoimintaan. Näkyvyys on vain yksi osa kumppanuutta, ja pyrimme keskittymään vahvasti niihin osa-alueisiin, joissa pystymme yhteistyökumppaneidemme liiketoimintaa tukemaan. 

Viime kauden lopussa, aloitimme tuomaan pelaajiamme enemmän esille erilaisten messujen ja muiden tapahtumien avulla. Osallistuimme ensimmäisille messuille viime keväänä ja tämän kauden aikana, pelaajamme ovat muutamaan otteeseen osallistuneet muutamiin tapahtumiin, kuten Team Sportian kanssa järjestämäämme S-Kiekko päivään sekä FYSIO 2000:n kivijalkamyymälän avajaisiin. Lisäksi myöhemmin on tulossa ainakin Seinäjoen ammattikorkeakoulun  järjestämä Yrityspäivä, jossa varmuudella olemme mukana. Pyrimme entistä enemmän tuomaan seinäjokista edustuskiekkoilua esille ja nostamaan profiiliamme niin urheiluseurana kuin yrityksenä. On hyvin todennäköistä, että vielä tämän kauden aikana olemme mukana/järjestämme muitakin tapahtumia, jossa edustuskiekkoilu on esillä tai mukana.

Olemme vahvasti panostaneet sosiaalisen mediaan ja viestintään, joiden avulla olemme pyrkineet entisestään tuomaan seuraajiamme lähemmäs joukkuetta ja viestimään toiminnastamme. Olemme siinä onnistuneet todella hienosti ja seuraajiemme määrä eri sosiaalisen median kanavissa, on kasvanut huomattavasti, kun verrataan viime kauden lopun määriin. Otimme käyttöömme Snapchatin ja teimme pieniä uudistuksia sisältöön, jota kanavillamme julkaisemme. Tämä uudistus on toiminut hyvin ja esimerkiksi Instagramissa kasvua seuraajien osalta on tapahtunut noin 30%. Viestintämme kerää yhä enemmän näkyvyyttä ja toiminnastamme on kirjoitettu enemmän muun muassa maakuntalehti Ilkkassa. Koen tämän todella tärkeäksi, koska seinäjokisen edustuskiekkoilun eteenpäin vieminen vaatii koko Seinäjoen tukea. Kaikki on mahdollista, kun usko tekemiseen löytyy ja ollaan valmiita tekemään töitä kiekkoilun puolesta. 

Urheilullisella puolella olemme ottaneet askeleen eteenpäin. Alkusarja on noin puolessa välissä ja joukkue löytyy sarjataulukosta sijalta 11. Joukkueessa on tällä hetkellä todella paljon pelaajia, joilla on mahdollisuus ottaa seuraava askel urallaan Seinäjoella. Monet pelaajat ovat onnistuneet ottamaan isoja harppauksia tämän kauden aikana ja erityisesti on hienoa, että monet täksi kaudeksi omista junioreista nousseet pelaajat, ovat osoittaneet kuuluvansa Suomi-sarjaan ja haluavat edustaa S-Kiekon edustusjoukkuetta. Positiivisuuden pystyy aistimaan kopista ja tästä kuuluu iso kiitos eristyisesti valmennukselle, huollolle, joukkuejohtajille ja pelaajille. Joukkue on hitsautunut todella hyvin yhteen ja tekemisestä huomaa, että myös joukkueen toiminnassa on tapahtunut muutos oikeaan suuntaan. Sunnuntaina koetun kirpaisevan tappion jälkeen, näin reaktioita pelaajissa, valmentajissa ja toimihenkilöissä, jotka kertovat siitä, mitä voittaminen heille merkitsee. Aikaisemmin en ole näin voimakkaita tunteita joukkueessa nähnyt. Joukkue haluaa voittaa ja pettymys oli eilen todella suuri. Toivon, että tämä tunnetila ja asenne pysyy joukkueessa.  Kun halutaan voittaa ja tehdään töitä sen eteen, väistämättä tulokset alkavat tulemaan näkyviin. Välillä urheilu tuottaa onnistumisia ja välillä pettymyksiä. Toivon joukkueelta, että tämänhetkinen tunnetila pysyy joukkueessamme. 

Olen huomannut, että vain positiivisuus ei rajoitu jäähallilla joukkueeseen. Katsomoon on ilmestynyt uusia ja uusvanhoja katsojia, joita toimintamme ja ottelutapahtumamme kiinnostaa. Katsomosta pystyy aistimaan, että ihmiset toivovat menestystä, toivovat voittoja ja haluavat nähdä S-Kiekon tulevaisuudessa Suomi-sarjan kärjessä tai jollain muulla sarjatasolla. Useat pelaajat ovat kiitelleet tuesta ja kannustuksesta, jota vähitellen alkaa kuulumaan myös Seinäjoen jäähallin katsomosta. Jääkiekko herättää tunteita ja eilinen Jaakko Svenskin tasoitusmaali, tuo edelleen kylmät väreet kehooni. Katsomon tuki on ollut tällä kaudella aivan uudella tasolla ja toivonkin, että joukkue saa katsomosta tuen myös tuleviin otteluihin. Suomi-sarja on ollut tänä vuonna todella tasainen sarja ja piste-erot ovat pieniä. S-Kiekko tarvitsee kaiken mahdollisen tuen myös katsomosta, kun joukkue pyrkii nousemaan sarjataulukossa ylöspäin. 

Otamme mielellämme mukaan toimintaan henkilöitä, jotka haluavat osallistua S-Kiekon toimintaan ja olla osana seinäjokisen edustuskiekkoilun kehittämistä. Toiminnassamme on monia osa-alueita, joiden toteuttamiseen on mahdollista osallistua. Jos toimintamme kiinnostaa ja haluat tietää enemmän, ota rohkeasti yhteyttä! 

Henri Peltomäki
Toiminnanjohtaja
SeiHockey Oy


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com