Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


01.12.2017
Kuusi pistettä jaossa Seinäjoella viikonloppuna!

S-Kiekko jatkaa kotipeliputkessa, kun viikonloppuna seinäjokiset saavat vierailijoita Seinäjoen jäähalliin kahdesti. Ensin Seinäjoelle saapuu JHT lauantaina. Viikonlopun toisessa ottelussa  S-Kiekko kohtaa vierailijan Porista, kun KHT saapuu Seinäjoelle sunnuntaina.

Alkukauden ongelmien jälkeen, kalajokiset ovat pystyneet parantamaan peliään ja nousemaan sarjataulukossa jo neljänneksi. Joukkueella on menossa vahva jakso, kun viimeisestä viidestä pelistä, JHT on voittanut neljä. Päävalmentaja Joni Petrell on onnistunut saamaan kalajokiset hyvään lentoon ja lauantaina voidaan odottaa vauhdikasta ottelua, kun kalajokiset saapuvat Seinäjoelle. S-Kiekko vieraili lokakuun alussa Kalajoella, jossa nähtiin todella tiukka vääntö, joka päättyi kotijoukkueen 5-3 voittoon.

Sarjataulukossa sijalla 13. majailevilla porilaisilla on ollut hankala alkukausi. Joukkue on pystynyt 20 ottelussa raapimaan kasaan 21 pistettä. Porilaisten viikonloppu ei ole helppo, koska ennen sunnuntain ottelua, joukkue matkustaa sarjakärki Huntersin vieraaksi Porvooseen. Seinäjokiset vierailivat lokakuun alussa Porissa ja poistuivat 0-3 voitto ja kolme pistettä mukanaan, takaisin Seinäjoelle. Porilaisten kokoonpanossa nähdään tuttuja nimiä myös Seinäjoelta, kun S-Kiekossakin pelanneet Jiri Heinovirta ja Roni Salonen, löytyvät porilaisten joukkueen vahvuudesta.

-  JHT on ollut kovassa nousussa viime aikoina ja on yksi sarjan ennakkosuosikkeja. Toivon, että he esittävät täällä kauden parastaan. Tämä viikonloppu on meille erinomainen mittari mitata meidän tämänhetkinen kapasiteetti joukkueena. Olemme ottaneet viime viikkoina askelia eteenpäin yhteisien arvojemme esiintuomisessa niin peleissä kuin arjessakin. Varmasti koko joukkue odottaa innolla viikonloppua ja tavoitteena on pistää kaikki jäälle, mitä löytyy ja sillä siisti. Tulostaululle katsotaan sen jälkeen, kommentoi S-Kiekon päävalmentaja Janne Saarenpää.

Seuraa heitä:

Eemeli Alanen (S-Kiekko): Pienikokoinen puolustaja on noussut S-Kiekon puolustuksen johtajaksi. Isoja minuutteja pelaava TUS-kasvatti, tunnetaan ärhäkkäänä taistelijana, joka ei anna ikinä periksi. 23-vuotias joukkueen varakapteeni on ottanut askeleen eteenpäin tämän kauden aikana ja osoittanut, että häneen pystyy luottamaan tilanteessa kuin tilanteessa.

Jaska Ojanperä (S-Kiekko): Ojanperä päätti pitkän maalittoman putkensa viime sunnuntaina, kun hän onnistui lyömään kiekon FPS:n maalin perukoille. Kovasta laukauksestaan tunnettu puolustaja, oli viime kaudella S-Kiekon tehokkain pelaaja. Viikonloppuna vastustajien maalivahdit saavat olla tarkkana Ojanperän kanssa, kun mies pääsee vetopaikalle.

Henri Mustonen (JHT): Mustonen saavuttaa lauantain ottelussa merkkipaalun, johon kukaan ei ole Suomi-sarjassa aiemmin pystynyt. Mustoselle lauantain vierasottelu on 500. ottelu Suomi-sarjassa. Mustosella on tällä hetkellä ylivoimaisesti eniten otteluita Suomi-sarjassa ja hän siirtyy yksin uudelle sataluvulle, jos 35-vuotias pelaaja on lauantaina kokoonpanossa.

Sami Holappa (JHT): 28-vuotias keskushyökkääjä on uransa aikana kiertänyt useita eri joukkueita. Viime kauden jälkeen, Holappa siirtyi Ruotsin I-divisioonassa pelaavasta Kalix HC:sta Kalajoelle. Holappa on avannut kauden väkevästi, kun hän on iskenyt tehot 6+10 pelaamassaan neljässätoista ottelussa.

Jiri Heinovirta (KHT): Viime kaudella Heinovirta siirtyi kesken kauden S-Kiekon A-junioreista Hermeksen A-junioreihin. Siitä matka jatkui Poriin ja Karhu HT:n riveihin. Pienikokoinen laitahyökkääjä on Suomi-sarjassa debyyttikaudellaan iskenyt 19 ottelussa tehot 2+2 ja vakiinnuttanut paikkansa porilaisten kokoonpanossa. Heinovirta palaa Seinäjoen jäähalliin sunnuntaina ja tiedossa on hikinen ilta, jos KHT haluaa poistua pisteiden kanssa Seinäjoelta.

Ville Pihlajamäki (KHT): Ensimmäistä kauttaan Suomi-sarjaa pelaava puolustaja, siirtyi viime kauden jälkeen KJK:sta karhupaitaan. Pihlajamäki on vakiinnuttanut paikkansa porilaisten ensimmäisessä puolustajaparissa ja onnistunut 20 ottelussa iskemään tehot 1+6. 25-vuotiaan puolustajan pitää sunnuntaina onnistua pimentämään S-Kiekon hyökkäys, jos porilaiset haluavat pisteitä Seinäjoelta.

Lauantain ottelu JHT:tä vastaan alkaa Seinäjoen jäähallissa kello 16. Sunnuntaina kiekko iskeytyy jäähän kello 17. Sunnuntain otteluun saa kahden euron alennuksen S-Etukortilla normaalista ottelulipusta (normaalisti 8 euroa). Molemmat ottelut on mahdollista katsoa suorana Fanseat GO -palvelun kautta. Lähetyksissä mukana selostus. Tervetuloa kannustamaan S-Kiekko viikonloppuna pisteisiin!


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com