Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


02.12.2017
JHT vei pisteet Seinäjoelta mukanaan

S-Kiekon viikonloppu alkoi lauantaina Seinäjoella, kun sarjanelonen JHT saapui seinäjokisten vieraaksi. Vierasjoukkue latoi tulostaululle neljä maalia ja poistui Seinäjoelta 0-4 voitto mukanaan.

S-Kiekko joutui alivoimalle jo ottelun neljännellä minuutilla, kun Janne Parkkalille tuomittiin kahden minuutin rangaistus korkeasta mailasta. Vierasjoukkue rokotti heti ylivoimalla, kun Teemu Siirosen syöttö otti kimmokkeen Eemeli Alasen luistimesta ja painui S-Kiekon maaliin. Maalin jälkeen tilanne tasoittui. JHT onnistui toistamiseen ottelun 14. minuutilla, kun Jesper Ahlgren onnistui ohittamaan Juho Nikun ja viemään kalajokiset jo kahden maalin johtoon. Ensimmäiselle erätauolle siirryttiin JHT:n kahden maalin johtoasemassa.

Toinen erä alkoi vierasjoukkueen komennossa. JHT painoi peliä S-Kiekon päätyyn ja seinäjokiset joutuivat puolustuskannalle. Ottelun kolmannesta maalista vastasi JHT:n hyökkääjä Nemo Huhta. Huhta kiepautti hienon yksilösuorituksen jälkeen, kiekon S-Kiekon maaliin ns. vanhanaikaisella. Lisämaaleja toisessa erässä JHT:n painostuksesta huolimatta, ei nähty, joten toiselle erätauolle siirryttiin tilanteessa 0-3.

Kolmannessa erässä S-Kiekko pääsi hieman paremmin mukaan, mutta varsinaisille maalipaikoille seinäjokiset eivät päässeet. Viimeisen erän ainoan maalin iski Ville-Veikko Väkeväinen, joka laukoi tarkalla laukauksella ottelun neljännen osuman. S-Kiekko yritti ottelun lopussa kavennusta, mutta maaleja kotijoukkue ei pystynyt lauantai-illan ottelussa tekemään. Täydet pisteet matkasivat Kalajoelle, kun vierasjoukkue onnistui iskemään neljä maalia ja JHT:n maalilla pelannut Petrus Lintonen piti maalinsa puhtaana.

- Tänään ei mikään osa-alue onnistunut. Ei oikein missään vaiheessa päästy omaan peliin kiinni ja se varmasti vaikutti myös henkisesti joukkueen suorittamiseen. Toki vastustaja oli kova. JHT oli tänään liikkuvampi, aktiivisempi ja voitti isolla prosentilla kaksinkamppailut. Ei ole mitään epäselvyyttä, kumpi oli parempi joukkue tänään. Käsitellään peli oikealla tavalla, otetaan tästä opiksi ja huomenna tulemme hallille entistä vahvempana joukkueena, kommentoi S-Kiekon päävalmentaja Janne Saarenpää.

S-Kiekko palaa Seinäjoen jäähalliin heti sunnuntaina, kun KHT saapuu Seinäjoelle. Ottelu alkaa sunnuntaina kello 17. S-Etukortilla saa sunnuntain otteluun kahden euron alennuksen normaalista ottelulipusta (normaalisti kahdeksan euroa). Ottelua on mahdollista seurata myös Fanseat GO- palvelun kautta. Tervetuloa kannustamaan S-Kiekko takaisin pistekantaan!


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com