Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


08.12.2017
Riemu lauantaina Seinäjoelle – Sunnuntaina suunnataan Nokialle!

S-Kiekon osalta Suomi-sarja jatkuu jälleen viikonloppuna. Helpolla eivät seinäjokiset viikonloppuna pääse, kun vastustajaksi asettuvat Riemu ja Pyry. Molemmat ovat sarjataulukossa seinäjokisten yläpuolella, mutta S-Kiekko on onnistunut molemmilta joukkueilta kauden ensimmäisissä kohtaamisissa täyden pistepotin viemään.

Sarjataulukossa sijalta kahdeksan löytyvä Riemu, taistelee muun muassa S-Kiekon kanssa edelleen playoff-paikoista. Lauantaina Seinäjoelle saapuvat jyväskyläläiset, ovat koko kauden olleet hyvässä vedossa. Joukkue on kerännyt 23 ottelussa yhteensä 37 pistettä. S-Kiekko vei joukkueiden kauden ainoan kohtaamisen Jyväskylässä numeroin 3-4. Ottelu oli todella tiukka ja tasainen, joten samanlaista ottelua voidaan odottaa myös lauantaina, kun Riemu saapuu Seinäjoelle.

Nokian Pyry löytyy sarjataulukosta sijalta kaksi. Nokialaiset ovat keränneet 24 ottelussa 51 pistettä. Viimeksi Pyry vieraili Seinäjoella lokakuun lopussa. S-Kiekko pääsi yllättämään vierasjoukkueen nappaamalla 2-0 voiton Pyrystä. Nokialaiset varmasti haluavat revanssin tästä ottelusta sunnuntaina, kun S-Kiekko matkustaa Pyryn vieraaksi Nokialle.

- Tärkeät ottelut meille viikonloppuna. Tietyllä tavalla playoff-pelit jo meille. Lähdetään haastamaan rennolla mielellä, mutta kovalla työmäärällä. Meidän pitää pystyä nauttimaan tilanteesta ja mennä yhdessä kohti painetta. Iso toive olisi, että huomenna olisi kauden ennätysyleisö paikan päällä, kommentoi S-Kiekon päävalmentaja Janne Saarenpää.

Seuraa heitä:

Akseli Kalliainen (S-Kiekko): Nuori puolustaja on parantanut peliään kauden edetessä ja nostanut rooliaan S-Kiekon joukkueessa. Kovan laukauksen omaava RoKi-kasvatti, tuo kokoa ja voimaa puolustuspäähän, mutta pystyy myös tekemään tulosta. Monipuoliselta puolustajalta vaaditaan onnistumisia kaukalon molemmissa päissä, jos S-Kiekko haluaa viikonlopun otteluista lisätä pistesaldoaan.

Janne Parkkali (S-Kiekko): S-Kiekon oma kasvatti on taistellut paikkansa edustusjoukkueen kokoonpanoon. Parkkali tunnetaan kaukalossa väsymättömänä taistelijana, joka ei anna ikinä periksi. 21-vuotias laitahyökkääjä ei ole avannut pistetiliään vielä tällä kaudella, joten entistä nälkäisempää peliä, on varmasti luvassa viikonloppuna.

Ari Närhi (Riemu): Jyväskyläläisen sisäisen pistepörssin johtaja, on tehnyt vakuuttavaa jälkeä Suomi-sarjassa. Koko sarjan pistepörssissä, Närhi löytyy sijalta kaksi, kun pistesarakkeessa komeilee tehot 14+21. S-Kiekolla on lauantaina iso työ, jotta tulikuuma hyökkääjä saadaan pidettyä aisoissa.

Sami Tynjälä (Riemu): S-Kiekon väreistäkin tuttu puolustaja, siirtyi viime kauden jälkeen Riemuun. Viime kaudella Mestistä JYP-Akatemian riveissä pelannut puolustaja, on luutinut Riemun takalinjoilla vakuuttavasti ja noussut Riemun puolustuksen kulmakiveksi. 24-vuotias puolustaja palaa tuttuun kaukaloon lauantaina, kun S-Kiekko ja Riemu ottavat yhteen.

Lauantain kotiottelu Riemua vastaan alkaa Seinäjoen jäähallissa kello 16. Ottelua on mahdollista seurata myös Fanseat GO -palvelun kautta. Lähetyksessä mukana selostus. Sunnuntaina ottelu alkaa Nokian jäähallissa myös kello 16. Myös tätä ottelua on mahdollista seurata Fanseat GO -palvelun kautta. Tervetuloa kannustamaan S-Kiekko voittoon!

Opiskelija


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com