Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


09.12.2017
S-Kiekko vei voiton jännitysnäytelmän jälkeen!

S-Kiekon viikonloppu alkoi Seinäjoella, kun vieraaksi saapui Riemu Jyväskylästä. Ottelusta muodostui todellinen jännitysnäytelmä, joka päättyi lopulta S-Kiekon 2-1 voittoon!

Ottelun ensimmäisestä erästä lähtien, jäällä nähtiin todella vauhdikasta kiekkoa. Molemmat joukkueet kuluttivat ensimmäisessä erässä jäähypenkkiä, mutta osumia ei runsaasta ylivoimasta huolimatta nähty. Molempien joukkueiden maalivahdit pitivät huolen siitä, että ensimmäiselle erätauolle siirryttiin tasatilanteessa 0-0.

Toisessa erässä molemmat joukkueet onnistuivat kerran. Heti erän alussa, S-Kiekko pääsi ylivoimalle ja onnistui iskemään ottelun ensimmäisen maalin. Jaska Ojanperä ja Jaakko Svensk petasivat Jere Marjamäelle paikan, josta Marjamäki ei erehtynyt. Marjamäki tulitti kovalla lyöntilaukauksella S-Kiekon 1-0 johtoon. Riemu tuli tasoihin hieman ennen ottelun puoliväliä, kun Tero Kuosmanen tasoitti ottelun Johannes Sallilan ja Petteri Ikosen esityöstä. Enempää maaleja toisessa erässä ei nähty, joten tasatilanteessa siirryttiin myös toiselle erätauolle.

Kolmannessa erässä molemmat joukkueet hakivat vimmatusti johtoasemaa. S-Kiekon maalissa pelannut Juho Niku ja virkaveli Henri Tikkanen jatkoivat hyviä otteitaan, torjumalla useita maalintekoyrityksiä. Vain puolitoista minuuttia ennen loppua, nähtiin ottelun ratkaisu. Jaska Ojanperä tälläsi komealla lyöntilaukauksella kiekon vierasjoukkue Riemun verkkoon ja räjäytti Seinäjoen jäähallin katsomon osumallaan. Riemu haki vielä tasoitusta, mutta S-Kiekko ja viimeisenä lukkona Juho Niku, kestivät vierasjoukkueen paineen. Näin kotijoukkue S-Kiekko nappasi arvokkaan voiton ja täydet kolme pistettä, numeroin 2-1.

- Todella tasainen ja kovatempoinen ottelu. Todella tärkeät pisteet meille. Ottelun alku oli rikkonainen jäähyjen vuoksi. Toinen erä oli meiltä tuttuun tyyliin ottelun heikoin. Viimeisessä erässä parannettiin peliä ja tehtiin koko pelin ajan kovasti hommia. Hieno juttu, että nämä tiukat pelit kääntyvät joskus meidänkin suuntaan, kommentoi S-Kiekon päävalmentaja Janne Saarenpää.

Saarenpään mukaan, S-Kiekko lähtee luottavaisin mielin huomiseen vierasotteluun Nokian Pyryä vastaan.

- Tällaiset onnistumiset tuovat itseluottamusta ja uskoa joukkueeseen. Huomenna on varmasti kova testi meille, kun matkustetaan Pyryn vieraaksi, päättää Saarenpää.

Ottelu alkaa sunnuntaina kello 16 Nokialla. Ottelua voi seurata suorana Fanseat GO-palvelun kautta.


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com