Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


10.12.2017
Ryöstöretki Nokialle onnistui – Pöytälaakso ratkaisi voittomaalikilpailussa!

Lauantaina Riemun Seinäjoella kaatanut S-Kiekko, matkusti sunnuntaiksi Nokialle, jossa seinäjokisia isännöi Pyry. Tiukka ja tasainen ottelu päättyi lopulta vasta voittomaalikilpailun jälkeen. S-Kiekko nappasi lopulta 3-4 voiton ja palaa Seinäjoelle kaksi pistettä rikkaampana!

S-Kiekko sai otteluun lentävän lähdön. Jaakko Svensk pysäytti pelikellot aikaan 00:54, ohjaamalla Elias Märijärven laukauksen kotijoukkueen maaliin. Maalin jälkeen, vauhti vain lisääntyi ja molemmat joukkueet onnistuivat luomaan maalipaikkoja. Palkinnon sai kuitenkin ensin S-Kiekko, kun Jaakko Svensk karkasi alivoimalla läpiajoon ja iski ottelun toisen maalinsa. Pyry onnistui vielä kaventamaan tilanteeksi 1-2, kun Alex Olkinuora onnistui napauttamaan kiekon seinäjokisten maalin perukoille. Ensimmäiselle erätauolle siirryttiin S-Kiekon johtoasemassa.

Toinen erä alkoi kotijoukkueen kannalta todella hyvin, kun Juho Painilainen onnistui iskemään tasoitusmaalin heti erän alussa. Maalin jälkeen, S-Kiekolle tarjottiin mahdollisuus nousta takaisin johtoon, kun seinäjokiset pääsivät yrittämään maalia kahden miehen ylivoimalla. Pyry kesti alivoimat ja toisen erän lopussa, joukkue nousi johtoasemaan Juuso Rämön onnistumisen myötä. Toiselle erätauolle siirryttiin Pyryn 3-2 johdossa.

Kolmannen erän alussa, S-Kiekko tasoitti ottelun. Joona Putkonen iski ensimmäisen maalinsa Suomi-sarjassa ja toi seinäjokiset jälleen tasoihin. Pyrylle tarjoutui ottelun kolmannessa erässä todella hyviä maalipaikkoja, mutta S-Kiekon maalilla pelannut Juho Niku piti maalinsa puhtaana ja näin ottelun varsinainen peliaika päättyi tasatilanteeseen 3-3.

Jatkoajalla molemmat maalivahdit hoitivat oman tonttinsa ja ottelun jatkoaika ei tuottanut ratkaisua. Ratkaisua lähdettiin hakemaan voittomaalikilpailusta. S-Kiekon maalilla loistavasti torjunut Juho Niku ei antautunut kertaakaan ja, kun voittomaalikilpailun ainoasta onnistumisesta vastasi Eemeli Pöytälaakso, voitto ja kaksi pistettä matkasivat Seinäjoelle.

- Huikea taistelu joukkueelta! Olimme tänään parempi joukkue ja ansaitsimme voiton. Pelattiin melko ehjä peli ja työmäärä oli erinomaisella tasolla. Kolmannessa erässä hallittiin peliä ja meillä oli paikat ratkaista ottelu jo varsinaisella peliajalla, kommentoi S-Kiekon päävalmentaja Janne Saarenpää.

Seinäjokisten päävalmentaja kiitteli ottelun jälkeen joukkuetta ja oli tyytyväinen viikonlopun tuloksiin.

- Olemme todella tyytyväisiä kahteen voittoon tänä viikonloppuna. Hieno suoritus joukkueelta. Ylpeä täytyy olla joka jätkästä. Tästä on hyvä jatkaa kohti ensi viikkoa ja kahta kovaa kotiottelua kohti tulevana viikonloppua, päättää Saarenpää.

Seinäjoella pelataan kahdesti tulevana viikonloppuna pisteistä. Lauantaina Seinäjoen jäähalliin saapuu sarjakärki Hunters. Sunnuntaina saadaan vieraita Kajaanista, kun Hokki saapuu testaamaan seinäjokisten päivän kuntoa.


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor
Seinäjoen KTK Oy
Rolls
Team Sportia Seinäjoki
Toyota_kotisivu
MA_kt1
Kuortane

 Hotel Sorsanpesä

I-print

Staffpoint