Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


11.12.2017
Liikennekoulu Rinki ja S-Kiekko jatkavat yhteistyötä!

Liikennekoulu Rinki ja S-Kiekon edustusjoukkue jatkavat yhteistyötä. Liikennekoulu Rinki on Seinäjoen keskustassa toimiva autokoulu, joka tarjoaa monipuolisesti yksilöllistä ja turvallista ajo-opetusta kaikenikäisille kuljettajille. S-Kiekolla on hyvät kokemukset Liikennekoulu Ringin palveluista.

- Todella hienoa, että yhteistyö Liikennekoulu Ringin kanssa jatkuu. Monet S-Kiekkolaiset ovat suorittaneet ajokortteja Ringillä. Pyrimme jatkossa entistä tehokkaammin tekemään yhteistyötä Ringin kanssa, jotta S-Kiekkolaiset saavat laadukasta opetusta liikenteeseen. Urheilun ja ajo-opetuksen yhdistäminen on helppoa, kun Rinki tarjoaa henkilökohtaisen oppimissuunnitelman ja laatii opetusaikataulut harrastusten ja muiden menojen mukaan, kommentoi S-Kiekon edustusjoukkueen toiminnanjohtaja Henri Peltomäki.

Tälläkin hetkellä Liikennekoulu Rinki kouluttaa S-Kiekkolaisia liikenteeseen, kun muun muassa edustusjoukkueen kuopus, Elias Märijärvi, suorittaa henkilöajokorttia Liikennekoulu Ringin opastuksessa.

- ”Märä” suorittaa inssin tällä viikolla. Kohta juniori pääsee hakemaan joukkueen kokeneimpia pelaajia hallille, naurahtaa Peltomäki.

Tutustu tarkemmin Liikennekoulu Rinkiin tästä

Rinki


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com