Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


11.12.2017
Liikennekoulu Rinki ja S-Kiekko jatkavat yhteistyötä!

Liikennekoulu Rinki ja S-Kiekon edustusjoukkue jatkavat yhteistyötä. Liikennekoulu Rinki on Seinäjoen keskustassa toimiva autokoulu, joka tarjoaa monipuolisesti yksilöllistä ja turvallista ajo-opetusta kaikenikäisille kuljettajille. S-Kiekolla on hyvät kokemukset Liikennekoulu Ringin palveluista.

- Todella hienoa, että yhteistyö Liikennekoulu Ringin kanssa jatkuu. Monet S-Kiekkolaiset ovat suorittaneet ajokortteja Ringillä. Pyrimme jatkossa entistä tehokkaammin tekemään yhteistyötä Ringin kanssa, jotta S-Kiekkolaiset saavat laadukasta opetusta liikenteeseen. Urheilun ja ajo-opetuksen yhdistäminen on helppoa, kun Rinki tarjoaa henkilökohtaisen oppimissuunnitelman ja laatii opetusaikataulut harrastusten ja muiden menojen mukaan, kommentoi S-Kiekon edustusjoukkueen toiminnanjohtaja Henri Peltomäki.

Tälläkin hetkellä Liikennekoulu Rinki kouluttaa S-Kiekkolaisia liikenteeseen, kun muun muassa edustusjoukkueen kuopus, Elias Märijärvi, suorittaa henkilöajokorttia Liikennekoulu Ringin opastuksessa.

- ”Märä” suorittaa inssin tällä viikolla. Kohta juniori pääsee hakemaan joukkueen kokeneimpia pelaajia hallille, naurahtaa Peltomäki.

Tutustu tarkemmin Liikennekoulu Rinkiin tästä

Rinki


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor
Seinäjoen KTK Oy
Rolls
Team Sportia Seinäjoki
Toyota_kotisivu
MA_kt1
Kuortane

 Hotel Sorsanpesä

I-print

Staffpoint