Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


15.12.2017
S-Kiekolla kahden kotipelin viikonloppu!

Pisteputkessa olevat seinäjokiset, saavat viikonloppuna vieraita Porvoosta ja Kajaanista. Lauantaina S-Kiekko kohtaa sarjakärki Huntersin. Sunnuntaina Seinäjoelle matkustaa Hokki.

Sarjakärki Hunters on pelannut todella väkevän alkukauden. Porvoolaiset ovat hallinneet Suomi-sarjaa koko alkusarjan ajan ja sen kertoo myös sarjataulukko. Joukkue on pelannut lähes 2,5 pisteen keskiarvolla per peli ja häviöitä joukkueella alkusarjan aikana on vain kolme. S-Kiekko ja Hunters ovat kohdanneet alkusarjassa kerran. Kotijoukkue Hunters vei täydet pisteet Porvoossa, kun ottelu päättyi numeroin 8-3.

Mestiksestä Suomi-sarjaan kesällä siirtynyt Hokki, löytyy sarjataulukosta sijalta neljä. Kajaanilaiset ovat onnistuneet napsimaan pisteitä tasaiseen tahtiin. Joukkue on pelannut 24 ottelua ja pisteitä näistä otteluista on kertynyt yhteensä 47. S-Kiekko ja Hokki ovat ottaneet yhteen kerran alkusarjassa. Hokki oli parempi Kajaanissa numeroin 4-1.

- Kaksi sarjan huippujoukkuetta vastassa viikonloppuna. Tiedämme kuitenkin, että pystymme voittamaan tässä sarjassa kenet vaan. Kova testi meille, mutta kun tehdään omaa hommaa ja työmäärä pysyy tapissa, kaikki on mahdollista. Lähdetään rohkeasti mittaamaan omaa tasoamme ja puristetaan kaikki irti, mitä meissä on ja sen jälkeen lähdetään viettämään joululomaa, kommentoi S-Kiekon päävalmentaja Janne Saarenpää.

Saarenpää toivoo, että katsomolta saadaan samanlainen tuki, kun viime lauantaina, kun S-Kiekko nappasi pisteet Riemulta.

- Yksi asia, mikä varmasti vaikuttaa pelaajien tunnetasoon, on kotiyleisön tuki. Toivottavasti saadaan katsomosta apua kentälle ja pystytään pitämään pisteet Seinäjoella, päättää Saarenpää.

Seuraa heitä:

Jaakko Svensk (S-Kiekko): 26-vuotias keskushyökkääjä on löytänyt tehonsa ja iski viime sunnuntaina kaksi maali Pyryn verkkoon. Svensk johtaa S-Kiekon kakkoskenttää ja toista ylivoimakoostumusta. ”Börje” ja koko S-Kiekon kakkoskenttä on ison työn edessä, jos seinäjokiset haluavat jatkaa pisteputkeaan.

Ville Saarinen (S-Kiekko): Pienestä loukkaantumisesta kärsinyt S-Kiekon oma kasvatti palaa kaukaloon viikonloppuna. ”Vilku” riistää, raastaa, taistelee ja antaa kentällä kaikkensa. Saarisella on varmasti nälkää pienen tauon jälkeen, joten mies kannattaa ottaa seurantaan.

Moses Mustonen (Hunters): Espoosta lähtöisin oleva hyökkääjä, siirtyi KJT:sta Porvooseen. Mustonen on takonut kovat pisteet Huntersin riveissä. Mieheltä löytyy kokemusta myös Mestiksestä useammasta joukkueesta, joten Mustonen ei varmasti jää pimentoon lauantaina Seinäjoella.

Nikke Kettukangas (Hunters): 25-vuotias puolustaja siirtyi kesällä Espoo Unitedista Porvooseen. Kettukangas pelaa isoja minuutteja Huntersin takalinjoilla ja pystyy tarvittaessa iskemään myös pisteitä. Kettukankaan monipuolisuus ja isot peliminuutit tekevät puolustajasta todellisen uhkan vastustajille.

Peter Gapa (Hokki): Slovakiasta lähtöisin oleva laitahyökkääjä, on pelannut piste per peli -tahdilla Suomi-sarjaa. Gapa on pelannut itsensä Hokin ykköskenttään ja hänellä on iso tulosvastuu hyökkäyspäässä. Sunnuntaina selviää, pystyykö slovakialainen heiluttamaan maaliverkkoja Seinäjoella.

Ville Taskinen (Hokki): Hokki ilmoitti menneellä viikolla, että KeuPa HT:n sopimuspelaaja Ville Taskinen siirtyy loppukauden lainasopimuksella Kajaaniin. Taskinen on yksi Hokin puolustuspään kulmakivistä ja varmasti isolla vastuulla sunnuntaina, kun Hokki saapuu Seinäjoelle sunnuntaina.

Lauantaina ottelu alkaa Seinäjoen Jäähallissa kello 16. S-Kiekon pääyhteistyökumppani Lakea saapuu kannustamaan S-Kiekkoa sunnuntaina perheotteluun. Ottelu alkaa kello 17. Lisätietoa perheottelusta löydät tästä. Molempia otteluita pystyy seuraamaan Fanseat GO -palvelun kautta. Lähetysten selostus varmistetaan viikonloppuna S-Kiekon Twitterissä.

Lauantaina ottelun ensimmäisellä erätauolla esiintyy Linnea Laitinen (Kilparyhmä K1). Sunnuntaina nähdään peräti kaksi esitystä, kun miesten muodostelmaluistelujoukkue RiverBulls ja naisten muodostelmaluistelujoukkue Riverettes esiintyvät erätauoilla. Tervetuloa kannustamaan S-Kiekko kotivoittoihin!


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com