Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


16.12.2017
Hunters vei pisteet mukanaan

S-Kiekko aloitti viikonlopun kotipelit ottelulla Huntersia vastaan. Lauantai-illan ottelu kääntyi lopulta vierasjoukkueelle, joka poistui Seinäjoen Jäähallista voittajana. Hunters voitti ottelun numeroin 0-5.

Porvoolaiset ottivat veturin aseman ja hallitsi kentän tapahtumia. Hunters painoi peliä vahvasti S-Kiekon päätyyn ja onnistui ensimmäisessä erässä kahdesti. Ensin Valtteri Lemmetty onnistui lyömään kiekon kotijoukkueen maaliin ottelun kuudennella minuutilla. Ensimmäisen erän puolivälin jälkeen, Hunters meni 0-2 johtoon, kun Tomi Roukala viimeisteli ottelun toisen maalin.

Ottelun toinen erä oli ensimmäistä tasaisempi. S-Kiekko tuli kaukaloon paremmalla jalalla ja oli todella lähellä useaan otteeseen maalinteossa. Vahvasta painostuksesta huolimatta, seinäjokiset eivät onnistuneet ohittamaan Huntersin maalilla pelannutta Ari Ahokasta. Toisessa erässä myöskään Hunters ei onnistunut maalinteossa, joten erätauolle siirryttiin 0-2 lukemista.

Ottelun kolmas erä oli porvoolaisten. Vierasjoukkue latoi tylysti kolme maalia S-Kiekon verkkoon. Ensin Janne Nukarinen siirsi Huntersin 0-3 johtoon. Vain minuutti tästä, ja kiekko oli jälleen S-Kiekon maalissa. Ville Heikkisen iskemän 0-4 maalin jälkeen, S-Kiekko vaihtoi maalille Edvin Backundin. Tämä ei herättänyt seinäjokisia enää taistelemaan, vaan Hunters kuritti ottelussa vielä kerran. Reko Riihinen löi ottelun päätöslukemat ja sarjakärki poistui Seinäjoelta kolme pistettä rikkaampana.

- Ottelun alku oli meille vaikea. Huolimattomuutta ja virheitä kiekollisena omissa. Toinen erä oli parempi ja hallittiin peliä ja saatiin luotua useita maalipaikkoja. Kolmas erä oli täysin vastustajan. Kaveri oli tänään juuri tuon verran parempi. Maalinteko ja ylivoima ovat meillä vaikeaa tällä hetkellä. Ei auta selitellä. Puretaan tämä peli ja käsitellään se oikealla tavalla. Huomenna taistellaan tärkeistä pisteistä, kommentoi S-Kiekon päävalmentaja Janne Saarenpää.

S-Kiekon seuraava ottelu on heti sunnuntaina, kun Kajaanin Hokki saapuu Seinäjoelle. S-Kiekon pääyhteistyökumppani Lakea saapuu kannustamaan S-Kiekkoa ja tarjoaa ensimmäiselle sadalle katsojalle pipot ja makkaraa. Luvassa on myös kaksi huippuluokan taitoluisteluesitystä, kun muodostelmaluistelujoukkueet RiverBulls ja Riverettes esiintyvät erätauoilla. Lisätietoa perheottelusta löydät tästä. Ottelu alkaa sunnuntaina kello 17 ja sitä on mahdollista seurata myös Fanseat GO -palvelun kautta. Tervetuloa!


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com