Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


19.12.2017
Päävalmentaja Saarenpää tyytyväinen syyskauden esityksiin

S-Kiekko pelasi vuoden viime viikonloppuna Seinäjoella ja nyt siirtyy viettämään joulutaukoa. Suomi-sarjassa joukkue löytyy sarjataulukosta yhdeksänneltä sijalta. S-Kiekko on pelannut 26 ottelua ja onnistunut otteluissa keräämään yhteensä 37 pistettä. S-Kiekon päävalmentaja Janne Saarenpää lähtee tyytyväisenä viettämään joulutaukoa.

- Kokonaisuutena syyskausi on mennyt hyvin. Olemme saaneet pelitaparakenteet ja yhteiset arvot näkymään joukkueen toiminnassa. Tässä vaiheessa kautta, olemme erittäin hyvin kauden kokonaistavoitteessa kiinni, joka on siis playoff-paikka, kommentoi Saarenpää.

S-Kiekon kokoonpano on paljon uudistunut viime kaudesta ja joukkueesta löytyy paljon uusia pelaajia, jotka eivät seinäjokisille kiekkoihmisille ole entuudestaan tuttuja. Saarenpää kehuu nuorta joukkuetta ja antaa tunnustusta kovasta työstä, jota pelaajat ovat kuluneen kauden aikana tehneet.

- Meillä on koko sarjan nuorin joukkue kasassa. Nuoret pelaajat ovat ottaneet huimia askeleita kauden aikana ja tämä on mahdollistanut tämän sarjasijoituksen. Joukkueeseen on tullut paljon pelaajia omista junioreista ja ympäri Suomea monelta paikkakunnalta. Kehitystä on tapahtunut todella paljon ja uudet pelaajat ovat pystyneet osoittamaan kuuluvansa Suomi-sarjaan, jatkaa Saarenpää.

S-Kiekon maalinsuulla, Juho Niku on ahkeroinut Suomi-sarjassa. 22-vuotias maalivahti on aloittanut 23 ottelua ja ottanut kiekkoa kiinni torjuntaprosentilla 92,29. S-Kiekon toinen maalivahti Edvin Backlund, on aloittanut 3 ottelua ja torjunut kiekkoa torjuntaprosentilla 86,99. Saarenpää on tyytyväinen joukkueensa maalivahtien alkukauteen.

- Maalivahtipeli on ollut yleisvaltaisesti hyvää. Muutamia heilahduksia on ollut, mutta yleisesti maalivahtipeli on ollut hyvällä tasolla. Syyskaudella saatiin mukaan maalivahtivalmentaja Matti Lehtonen, joka on tuonut paljon lisää maalivahtipeliimme ja koko valmennusryhmän toimintaan, kertoo Saarenpää.

Saarenpää on tyytyväinen myös S-Kiekon pelilliseen kehitykseen. Myös kotiyleisö saa Saarenpäältä kiitosta.

- Syyskauden lopussa, olemme pystyneet pelaamaan hyviä otteluita Seinäjoella. Alkukaudesta pelasimme paremmin vieraissa, mutta nyt peli on parantunut myös kotikaukalossa. Mitä pidemmälle kausi meni, sitä enemmän olemme myös saaneet tukea kotiyleisöltä. Tämä varmasti näkyy myös joukkueen esiintymisessä. Suuri kiitos tuesta ja kannustuksesta! Toivottavasti saamme samaa tukea myös ensi vuoden puolella, kun taistelu playoff-paikasta jatkuu, toivoo Saarenpää.

S-Kiekko siirtyy viettämään tämän viikon jälkeen ansaittua joulutaukoa. Saarenpään mukaan irtiotto jääkiekosta tulee hyvään väliin, kun tauon jälkeen, kokoonpanoon palaa muutamia loukkaantuneita pelaajia.

- Tämä viikko vielä treenataan ja torstaina pelaillaan joulupelit. Sen jälkeen vedetään hetki happea. Joulun jälkeen Arttu (Ahonen) ja Aksu (Kalliainen) palaavat takaisin kokoonpanoon, toteaa Saarenpää.

Vuodenvaihteen jälkeen, Saarenpää tietää, mihin joukkueen peliä pitää viedä ja mihin keskittyä.

- Nyt pelillinen ja henkinen identiteetti on löydetty. Seuraavaksi keskitytään entistä enemmän tulospuoleen. Pyrimme löytämään keinot tiukkojen pelien kääntämiseksi. Tavoitteena on taistella kynsin ja hampain playoff-paikasta, kertoo Saarenpää.

Päävalmentaja Saarenpää on ensimmäistä vuottaan S-Kiekon edustusjoukkueen päävalmentaja. Saarenpää on viihtynyt Seinäjoella ja antaa tunnustusta myös organisaatiolle.

- Uutena valmentajana mukaantulo on ollut helppoa. Valmennustiimi ja joukkueen taustalla toimivat toimihenkilöt toimivat ammattimaisesti ja on mukava ollut hypätä toimintaan mukaan. Paljon on vielä tekemistä, mutta koko toimintaympäristö on motivoiva, päättää Saarenpää.

S-Kiekko toivottaa kaikille mukavaa joulunodotusta ja rauhallista uutta vuotta!


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com