Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


03.01.2018
Fanseat uudistui – S-Kiekon otteluiden seuraamisesta entistä helpompaa!

Suomi-sarjaa on voinut seurata jo vuoden verran Fanseat GO -palvelun kautta. Nyt Fanseat on uudistunut ja Suomi-sarjan seuraaminen on tehty entistä helpommaksi.

Joulukuussa julkaistu uusi ja entistä parempi versio fanseat.comista tuo paljon uusia ominaisuuksia käyttäjille. Nyt käyttäjät pystyvät muun muassa ”kelaamaan taaksepäin” käynnissä olevan suoran lähetyksen aikana ja katsomaan tilanteet uudelleen. Lisäksi uusiin ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa Chromecast ja AirPlay -tuki.

Suurin muutos on tapahtunut sisältötarjonnassa. Nyt kaikki seurojen omat Fanseat GO- tuotannot löytyvät myös osoitteesta www.fanseat.com. Lisäksi samalta sivulta löytyy kaikki ottelutallenteet, joten otteluiden katsominen on mahdollista myös jälkeenpäin.

Fanseat.comin kautta pystyy seuraamaan myös esimerkiksi Mestistä, Koris- ja Salibandyliigaa. Palvelun kuukausihinta on 7,99 euroa. Fanseat tarjoaa ensimmäiset 30 päivää palvelun katsojille ilmaiseksi.

Seuraavan kerran S-Kiekon otteluita on mahdollista katsoa suorana viikonloppuna, kun S-Kiekko lähtee viikonlopuksi Etelä-Suomeen. Lauantaina S-Kiekko matkaa Kaarinaan HCIK:n vieraaksi. Sunnuntaina matka jatkuu Naantaliin, jossa vastaan luistelee VG-62.

Tästä pääset tutustumaan uudistuneeseen fanseat.comiin. 

 


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor
Seinäjoen KTK Oy
Rolls
Team Sportia Seinäjoki
Toyota_kotisivu
MA_kt1
Kuortane

 Hotel Sorsanpesä

I-print

Staffpoint