Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


05.01.2018
S-Kiekko aloittaa uuden vuoden kahdella vieraspelillä!

Joululomat ovat ohitse ja Suomi-sarjan joukkueet palaavat tositoimiin tulevana viikonloppuna. S-Kiekko aloittaa kevätkauden kahdella vierasottelulla. Lauantaina seinäjokiset matkustavat Kaarinaan, jossa S-Kiekkoa isännöi HCIK. Sunnuntaina matka jatkuu Naantaliin, jossa pisteistä taistellaan VG-62:n kanssa.

Sarjataulukosta sijalta neljä löytyvät kaarinalaiset, ovat pystyneet napsimaan pisteitä tasaiseen tahtiin. Joukkue on kerännyt 28 ottelussa yhteensä 53 pistettä ja taistelee edelleen tiukasti pääsystä ylempään loppusarjaan. Sijoilla 2-7 olevat joukkueet mahtuvat kaikki seitsemän pisteen sisään, joten HCIK:lla ei ole varaa pistemenetyksiin, jos kaarinalaiset haluavat ylempään loppusarjaan. S-Kiekko ja HCIK ovat kohdanneet syyskaudella kerran Seinäjoella. Kaarinalaiset olivat tyly vieras seinäjokisille ja poistuivat 0-7 voiton kanssa Seinäjoelta.

Naantalilaisten kausi on ollut todella vaikea. VG-62 on viettänyt koko kauden sarjataulukon häntäpäässä ja joukkue löytyy tällä hetkellä sijaluvulta 15. Naantalilaiset ovat pelanneet 27 ottelua, josta joukkue on kerännyt 20 pistettä. VG-62 tarvitsee kipeästi pisteitä välttääkseen karsintasarjan keväällä. Naantalilaiset vierailivat Seinäjoen Jäähallissa marraskuun lopussa. S-Kiekko kuitenkin piti pintansa kotihallissa ja vei täydet kolme pistettä lukemin 5-1.

S-Kiekko saa mukavia uutisia, kun puolustaja Akseli Kalliainen ja hyökkääjä Arttu Ahonen palaavat loukkaantumisten jälkeen kokoonpanoon. Kalliainen on toipunut ylävartalovammastaan ja Ahonen käsivammastaan. Molemmat pelaajat palaavat kokoonpanoon, kun S-Kiekko lähtee viikonlopun vierasotteluihin.

- Pidettiin hieman pidempi tauko joukkueen kanssa harjoittelusta joulun aikana ja kokoonnuttiin tiistaina paikalle kevätkauden palaverin merkeissä. Harjoituksissa meno on näyttänyt todella virkeältä tällä viikolla, joten näyttää siltä, että tauko teki hyvää. Siitä olen varma, että nöyristelemään ei etelärannikolle lähdetä. Tavoitteena on voittaminen, kommentoi S-Kiekon päävalmentaja Janne Saarenpää.

Lauantaina ottelu HCIK:ta vastaan alkaa kello 17.00. Sunnuntaina kiekko tippuu kello 17.30. Molempia otteluita pystyy seuraamaan suorana uudistuneen fanseat.comin kautta. Lue lisää uudistuneesta fanseat.comista tästä.


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor
Seinäjoen KTK Oy
Rolls
Team Sportia Seinäjoki
Toyota_kotisivu
MA_kt1
Kuortane

 Hotel Sorsanpesä

I-print

Staffpoint