Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


06.01.2018
Kevätkausi alkoi vierastappiolla

S-Kiekko palasi joulutauolta ja suuntasi Kaarinaan, jossa seinäjokisia isännöi HCIK. Värikäs ja tapahtumarikas ottelu päättyi lopulta HCIK:n 4-2 voittoon ja pisteet jäivät Kaarinaan.

Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä. Molemmat joukkueet pystyivät luomaan ensimmäisessä erässä maalipaikkoja, mutta vain toinen onnistui viimeistelyssä. Kotijoukkue siirtyi ottelussa 1-0 johtoon, kun Jesse Virtanen laukoi kiekon seinäjokisten maaliin. Maalin jälkeen S-Kiekolle tarjottiin mahdollisuutta tasoittaa ylivoimalla, kun ensimmäisen maalin viimeistelijä Jesse Virtaselle tuomittiin 5+20 minuutin rangaistus. S-Kiekko ei kuitenkaan onnistunut hyödyntämään ylivoimaa. Ottelun toinen maali nähtiin ajassa 16:03, kun Kim Kauttonen lisäsi kotijoukkueen johdon kahteen tasavajaalla. Näistä lukemista siirryttiin myös ensimmäiselle erätauolle.

Ottelun toinen erä jatkui ensimmäisen kaltaisena. S-Kiekko pystyi rakentamaan maalintekopaikkoja, mutta maaliin kiekko ei tietään löytänyt. Erän ainoan maalin iski kotijoukkueen Otto Rehelmä. Rehelmän maalilla HCIK karkasi jo kolmen maalin johtoon. Toista erätaukoa lähdettiin viettämään HCIK:n 3-0 johdossa.

Heti kolmannen erän alkuun, S-Kiekko onnistui viimein rikkomaan kotijoukkueen kuparisen. Arttu Ahonen napautti Niklas Peltolan ja Jaakko Svenskin esityöstä kiekon maaliin ja kavensi tilanteeksi 3-1. Vain muutama minuutti tästä ja kiekko löytyi uudelleen kotijoukkueen maalista. Eemeli Alanen ja Petri Viitamäki petasivat ylivoimalla paikan Eemeli Pöytälaaksolle, joka ei erehtynyt. Pöytälaakson maalilla, S-Kiekko tuli jo maalin päähän, mutta tätä lähemmäs S-Kiekko ei tänään HCIK:ta päässyt. HCIK:lle tarjottiin ottelun lopussa vielä saumaa onnistua rangaistuslaukauksesta, mutta S-Kiekon maalilla pelannut Juho Niku torjui yrityksen. Myös ylivoimaa tarjottiin, kun Arttu Ahoselle tuomittiin 5+20 minuutin rangaistus. S-Kiekko kesti vielä jäähyn, mutta jäähyn jälkeen nähtiin ottelun ratkaissut maali, kun Waltteri Saaristo viimeisteli ottelun loppulukemat 4-2.

- Ottelun alku oli meiltä hyvä. Muutama virhe omassa päässä kostautui ja kaveri pääsi tekemään pari maalia. Toinen ja erityisesti kolmas erä hallittiin peliä ja paikkoja oli tehdä useampikin maali. Kolmannen erän lopun jäähyt kuitenkin vaikeuttivat takaa-ajoa. Hieno taistelu joukkueelta ja pelattiin jälleen kelpo ottelu. Tänään ei vain oltu riittävän tehokkaita maalipaikoista. Onneksi pelaamme huomenna jo uuden ottelun ja saamme nopeasti mahdollisuuden palata voittojen tielle, kommentoi S-Kiekon päävalmentaja Janne Saarenpää.

S-Kiekolla matka jatkuu sunnuntaina Naantaliin, jossa vastaan asettuu VG-62. Ottelu alkaa kello 17.30 ja ottelua on mahdollista seurata uudistuneen fanseat.comin kautta.


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com